Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יאריכו לי את הנהג חדש?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7000 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני נהג חדש, והשנתיים שלי נגמרות עוד 3 חודשים. צברתי עד עכשיו שתי עבירות מהירות, שתיהן של 8 נקודות (70+ במקום 50). את השניה עוד לא שילמתי, עוד לא עברו 3 חודשים. אני תוהה מה יקרה כשאני אשלם אותה, ויצברו לי 16 נקודות (הנקודות נכנסות לתוקף בעת התשלום). לפי מה שהבנתי במצב רגיל זה הזמנה לנהיגה מונעת. האם בתקן של נהג חדש יש הבדל בענישה? האם בסוף השנתיים יאירכו לי את הנהג חדש למרות שהעבירות לא נחשבות "חמורות"?

תודה!

פורסם

יתכן ותאלץ לעשות תאוריה ו/או טסט מחדש - כפוף להחלטת רשות הרישוי.

תקופת הנהג חדש שלך תוארך בעוד שנתיים כמעט בוודאות.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אשמח עם תעדכן אותנו כאשר משרד הרישוי ישלח לך את החידוש...

ובכל מקרה בעיר לא מומלץ לנסוע 70 (כן אני יודע שיש גם כבישים כמו דרך נמיר שקשה שלא לנסוע כך)

פורסם

א. אז לא מזמינים אותי לנהיגה מונעת? רק לתאוריה טסט כשיגמרו לי השנתיים?

ב. ונניח שאני יגיש בקשה להשפט, ואפילו שסביר להניח שהקנס שם רק יגדל, הפסק דין ינתן לאחר שכבר יגמר לי הנהג חדש. גם במקרה כזה, שבתום השנתיים יהיו לי רק 8 נקודות מהעברה הקודמת, יאירכו לי לשנתיים נוספות?

ג. ועוד משהו.. אם עושים תאוריה ו/או טסט מחדש ומקבלים נהג חדש, זה לא אומר שצריך גם.. מלווה מחדש??

פורסם
נצל"ש -

חבר נתפס במהירות 130 קמ"ש בכביש בין עירוני של 90 קמ"ש,האם תוארך תקופת הנהג החדש שלו?

מה לא הובן עד עכשו שהצטרכת להעלות זאת גם(אם לא הבנת, התשובה היא - כן).

א. אז לא מזמינים אותי לנהיגה מונעת? רק לתאוריה טסט כשיגמרו לי השנתיים?

ב. ונניח שאני יגיש בקשה להשפט, ואפילו שסביר להניח שהקנס שם רק יגדל, הפסק דין ינתן לאחר שכבר יגמר לי הנהג חדש. גם במקרה כזה, שבתום השנתיים יהיו לי רק 8 נקודות מהעברה הקודמת, יאירכו לי לשנתיים נוספות?

ג. ועוד משהו.. אם עושים תאוריה ו/או טסט מחדש ומקבלים נהג חדש, זה לא אומר שצריך גם.. מלווה מחדש??

א. הזמנה לנהיגה מונעת היא ע"פ כמות הנקודות שתצבור במשך שנתיים ימים מיום העברה הראשון.

ב. כל עוד לא הורשעת הרשות לא יכולה להטיל עליך סנקציות.

ג. לא, אין מלווה מחדש.

אני יודע שזה ישמע פתטי, אבל בחיאט.... למה לנהוג מעל המותר אם אתה נהג חדש?.

כן, זה נשמע פטתי/פתטי.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

1. ברגע שיש לך 12 נקודות או יותר תזומן לקורס המשעמם. אין הבדל בין נהג חדש לוותיק. אין סנקציה נוספת בינתיים (תשתדל לא לצבור עוד, ב-22 יאריכו לך את תקופת הצבירה ל-4 שנים, זה לא נעים, וב-36 יש שלילה ארוכה)

2. רשות הרישוי רשאית להטיל עליך אחת או יותר מהסנקציות שלה לנהגים חדשים שהיו שובבים.

3. במקרה שלך (עבירות מהירות בתחום ברירת הקנס) אני משער (על סמך תצפיות קודמות, אין נוהלים רשמיים) שתקבל שנתיים נוספות "נהג חדש", ומבחן תיאוריה. לדעתי לא תתבקש לעבור טסט מעשי מחדש.

4. אתה לא בסכנת שלילה כרגע.

5. לא יהיה לך מלווה מחדש בשום מקרה.

6. סע בזהירות.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
זהו קורס רענון חובה וישנו הבדל אחד שבסיומו אין מבחן תאוריתי(בנהיגה מונעת יש).

תרשה לי לתקן אותך, גם בקורס הזה התחילו לא מזמן לבצע מבחן בסוף הקורס

Its never a waste of time to be wasted all the time

• תוכן חדש...