Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7028 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אצלנו 206 הייתה בעייה של רעידות, כמו שאתה מתאר, המנוע עבד על 3 צילינדרים בהנעה, לאחר מכן נדלקה נורית בקרת מנוע, במוסך החליפו 4 פלאגים וחוטי הצתה, הבעייה נפתרה

בברכה נדב

ב 206 אין חוטי הצתה.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

למשל על כל פלאג מורכבת יחידה הכוללת שנאי קטן. אותה היחידה מייצרת מתח גבוה לאותו הפלאג. אל היחידה כמובן מתחברת הזנה של מתח נמוך מהמחשב/ממגבר הצתה.

פורסם

בקשר לרעידות המנוע.

כשקניתי את האוטו שלי, ניסיתי להתניע, הוא עבד דקה על ניוטרל ואחרי כן התחיל לרעוד והתכבה, מיד הלכתי לסוכן(ליסינג) ואמרתי לו מה קרה, והוא הסביר לי שלא הפעלתי נכון את האמבולייזר- קודם צריך להקיש את הקוד ואז להכניס את המפתח. ואני הכנסתי את המפתח, הקשתי את הקוד ואז, התנעתי.ולכן האוטו התכבה.

אולי זאת הבעיה.

בכל מקרה אם הרעידות נמשכות יכול להיות שאתה נוסע על דלק מהול, תדלק בתחנה שלא תדלקת בה בעבר.

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם

קוראים ל"שנאי" הקטן הזה קויל - והכוונה היא שאין חוטי הצתה כי יש קויל שיושב מעל כל פלאג.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
קוראים ל"שנאי" הקטן הזה קויל - והכוונה היא שאין חוטי הצתה כי יש קויל שיושב מעל כל פלאג.

ליביו

טוב לדעת... כויל (coil) פירושו באנגלית סליל, למרות שבאלקטרוניקה אף אחד לא משתמש במונח coil אלא Inductor. המונח, כמו רבים אחרים, משמש את עולם הרכב בלבד.

בכל מקרה שנאי הוא אלמנט אחר ולו שני סלילים. יותר סביר שיש שם שנאי ולא סליל. מי שרוצה לקרוא לזה כויל מוזמן בהחלט. אחרת לא ישתלב בעולם הרכב.

פורסם

קח את האוטו למוסך מורשה (אם אתה רוצה) - ליטל2000 ברחוב האחים מסלאוויטה (4 נראה לי), באזור רחוב המסגר.

.

מצטרף להמלצה של רוי !

דבר עם יוסי בלבד -מנהל המוסך.

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

שלום לך ידידי חיישן בהחלט יכול לעזור לך עם הרעידות אבל אני ממליץ לך למגרש פירוקים הכי קרוב לביתך תוריד מאיזה רכב שהיה התאונת דרכים ותבדוק אם זה באמת החיישן

בהצלחה

פורסם

הסיכוי למצוא מנוע כזה וחיישן כזה בפרוקיה קלוש ביותר!! זה מנוע די חדש ונמצא בדגמים מועטים יחסית.

הבעיה של עבודה על 3 בוכנות ואחרי זמן מה זה מסתדר בהחלט נשמעת כמו משהו שקשור להצתה ולא לדלק ובטח שלא משהו מכאני...

ולפותח השרשור - תעשה טובה לך ולאוטו המסכן ותיקח אותו כבר לרופא!!

מחכים לרשמים מפתרון הבעיה!!

bmw 318ti - RWD8)

פורסם
טוב לדעת... כויל (coil) פירושו באנגלית סליל, למרות שבאלקטרוניקה אף אחד לא משתמש במונח coil אלא Inductor. המונח, כמו רבים אחרים, משמש את עולם הרכב בלבד.

בכל מקרה שנאי הוא אלמנט אחר ולו שני סלילים. יותר סביר שיש שם שנאי ולא סליל. מי שרוצה לקרוא לזה כויל מוזמן בהחלט. אחרת לא ישתלב בעולם הרכב.

כן, זה שנאי, וקוראים לו ignition coil, סליל הצתה, או קויל\כויל. למה? לא יודע. Inductor זה שם עצם המגיע מאופן פעולה, coil - מהצורה החיצונית. נחש, למה השני הרבה יותר קל לזכור (וכנראה, בגלל זה הוא בשימוש).

אה, אם אתה למדת חשמל, אתה יודע שאפשר ליצור שנאי עם סליל בודד.. ;)

אבל כל זה OFF-TOPIC. ולנושא - יש עדכון מצב?

פורסם

אני חושב שאת השרשור הזה חייבים להפול לדביק.

הכותרת צריכה להיות:

" אוטו הרוב עם פוזה לקנות או לא לקנות? "

זה פשוט מזכיר לי מישהי שעבדתי איתה וכאשר מישהו אצלנו בעבודה קנה פג'ו 206 היא החליטה שהיא חייבת כזו , הלכה וקנתה רכב בן שנתיים עם כמעט 100,000 קילומטר עליו ועוד ידני.

כמה תקלות , תיקונים וכו...

• תוכן חדש...