Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7028 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם אני ממליץ בחום רב על "ליטל" - הכי טוב שתעלה באמת את הבדיקה לכאן.

אם הם לא עלו על בעייה כזו או אחרת קריטית באוטו - יש לך קייס לתבוע אותם.

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
חח נהג שודים טוב אנחנו לא לפני הקניה אלא לאחריה להבא נלמד...

שאתה מניע המנוע דולק על סל"ד סרק יציב או שיש נפילה קפיצה ואז התייצבות סל"ד?

Some days your the bug; Some days your the windshield

פורסם

אם אני לא טועה המוסך שבדק את הרכב בהתחלה אמור לתת לך אחריות תבדוק מה אתה יכול לעשות בעניין כי בכל זאת אם אמרו לך שהרכב טוב הוא כנראה ממש גמור

פורסם

בואו לא נגזים.

הרכב לא גמור.

לפעמים חיישן אויר תקול יכול לגרום לאוטו להראות כטוטאל לוסט.

לגבי השאלה שלך, איך אומרים דבר כזה למוסך.

פשוט אומרים, תתווכח.

נראה לך הגיוני לשלם על ניסיונות תיקון של המוסך?

שוב פעם.

לך לאחד המוסכים האלה.

תבקש אבחנה מדויקת.

כל השאר זה זיוני שכל שלנו.

כמו שזה נראה. אולי קלאץ. חיישן MAP (יש ברכב הזה MAP או AFM?).

שאר הדברים, תבדוק במוסך.

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

פורסם

אז זהו שהייתי במרכזי כבר ובעוד מוסך,הרכזי אמר לי חיישן לחץ סעפת(map) מוסך אחר אמר לי חיישן גלגל תנופה, אבל כעקרון זה חיישון בודד או שניים שגורמים לבעיות,אבל לראיה שהייתי במוסך המרכזי אני אומר לו נו ואם אני אחליף את החיישן זה יפתור לי את הבעיות?הוא עונה תשמע החיישן לא בסדר צריך להחליף לא מבטיח שזה יפתור תבעיות.וזה המוסך המרכזי!

פורסם

במקומך הייתי הולך לליטל (המוסך, לא החברה בפורום!) או למרום צמרת ופותר את זה אחת ולתמיד. שני המוסכים מומלצים בחום.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

• ספונסר פורום
פורסם
roy שמעתי על מוסך ביטרן במסגר איך הוא?

שלום לך ידידי.

ככה,מוסך ביטרן לא נמצא במסגר אלא ברחוב האצ"ל 13 באזה"ת החדש ראשל"צ

ממולץ בחום,אחד המוסכים האמינים המקצועים והרציניים שאני מכיר, היה לי לזכות לעבוד שם במשך 3 שנים.

בנוגע לתקלה ,הרעידות כאשר המנוע חם נובעות מכוסיות מרימי שסתומים,תעשה חיפוש בפורום היה דיון שהסברתי בו את התופעה.

קלץ צריך להחליף,אין לך ממש בררות.

ובנוגע לחיישן ,הייתי ניגש לבדיקה נוספת במוסך אחר.

בברכה,אורן בן סימון

פורסם

בכל מה שקשור לפיג'ו - סיטרואן , אני ממליץ על מוסך ימית ברחוב ישראל ב"ק בת"א.

לא יחליפו לך בורג אם לא באמת צריך, ולא יסבנו אותך עם קשקושים.

תקבל את השירות הטוב ביותר בחלקים האיכותיים ביותר.

גם אני מטפל שם, אפילו שאין לי פיג'ו...

אתה יכול גם לומר שהגעת דרך CARSFORUM, הם בעניינים.

אייל.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

esi turbo

אממ תודה על התגובה

אני לא יודע אם הבנת אותי נכון לגבי הרעידות במנוע,כאשר האוטו קר כל האוטו רועד אבל רעידות של ממש, כשהוא מתחמם הכל בסדר,ואם כבר הסברת לגבי זה תוכל לתת לי לינק או לייעץ בבקשה?

פורסם

ידידי היקר,

כבר שלושה ימים אתה טוחן מים בפורום ! גש למוסך ותבדוק את העניין, אתה מקבל תשובות מאנשים שלא ראו וחוו את הבעיות שהרב שלך סובל מהן, חלקן יכולות להיות מוטעות לחלוטין ועלולות לגרום לך נדודי שינה קשיים ומחשבות טורדניות OCD.

איזה כייף לי :)

פורסם

צודק ולפני שרשמת את זה אני לא מתייחס בכובד ראש למה שנאמר פה,אני בסה"כ שומע עוד דעות.

שנית, אני אכנס למוסך בהזדמנות הראשונה רק פשוט צפוף לי קצת כרגע,חוצמזה שכבר בדקתי את הרכב במוסכים, מה שכן אני אקח את ההמלצות פה ע לאחד המוסכים ואכנס אליו בהקדם

תודה בכ"א

פורסם

פנה אל מוסך רון שברחוב המסגר 31 תל-אביב, רון, הינו חבר הפורום שרבים ביקרו אצלו ויצאו מרוצים עד לגג.

איזה כייף לי :)

פורסם

אצלנו 206 הייתה בעייה של רעידות, כמו שאתה מתאר, המנוע עבד על 3 צילינדרים בהנעה, לאחר מכן נדלקה נורית בקרת מנוע, במוסך החליפו 4 פלאגים וחוטי הצתה, הבעייה נפתרה

בברכה נדב

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

• תוכן חדש...