Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7024 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי הגשם בוץ הנוראי שהיה לנו פה בדרום הכנסתי היום את הרכב לשטיפה. אחרי שהחבר'ה סיימו, שמתי לב שריססו לי ספריי סקאי גם על הרמקולים.

השאלה היא האם זה יכול להזיק לרמקול או שלהיפך זה אפילו עוזר כי זה מונע את הייבוש של הממברנה וייבוש = סדקים = קרע. ומה אפשר לעשות? ניגבתי עם מגבון יבש בעדינות.

אם זה משנה - הרמקולים הם קומפוננט מורל פולס.

פורסם

לדעתי ,

קח מגבון לח כזה של תינוקות (כי יש בו קצת סבון) ותנקה את שאריות החומר הזה , שלא בטעות יגרום לתוצאה ההפוכה ויהרוס את הממברנות ולא יישמר כלום , אי אפשר לדעת.

להבא שלא ירססו שם .

תומר

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

לא מזיק ולא נעליים. אין לך מה לדאוג, חומרי סקאיי לא מייבשים את החומר אלא מצפים אותו בשכבה סיליקונית מבריקה וחלקה (אגב אני ממש לא אוהב להשתמש בו), אבל לדעתי אין לך מה לדאוג בעניין הזה.

SPL - 143.6DB

"

פורסם

טוב תודה לכולם, אם יהיו שינויים במצב הרמקולים אני אעדכן.

דרך אגב כדאי להתרחק מהמקום- שטיפת בומר בב"ש גם דפקו לי שם את האוטו ככה שיצאתי משם די מאוכזב.

פורסם

בגלל זה אני מעדיף לשטוף את האוטו שלי לבד :wink:

שום מכות , הכל נקי ומסודר לפי הטעם שלי

וסקאי על הפלסטיקה באוטו והכל זוהר

פורסם
טוב תודה לכולם, אם יהיו שינויים במצב הרמקולים אני אעדכן.

דרך אגב כדאי להתרחק מהמקום- שטיפת בומר בב"ש גם דפקו לי שם את האוטו ככה שיצאתי משם די מאוכזב.

איפה זה?

אני שטפתי עכשיו במבריק,

והאוטו היה ממש ממש ממש מוזנח בכניסה, אבל ניצנץ ביציאה (ושילמתי 62 ש"ח על ניקוי פנימי וניקוי חיצוני, פלוס ווקס במכונה).

לא שטפתי את האוטו בערך חודש וחצי. אם לא יותר. אחרי הסופות והגשמי בוץ האלה, הייתי חייב לשטוף את האוטו.

בקיצור, מומלצים (אה כן, והיה מפוצץ שם...).

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

בומר זה על דרך חברון ליד התחנת קמח.

שטיפה ידנית - פנימית וחיצונית (בלי ווקס אבל האוטו מבריק) אני הייתי אמור לשלם 35 ש"ח - אבל בגלל המכה באוטו לא שילמתי.

פורסם

:D ראיתי את הבומר הזה.

אם אתה אומר להתרחק מהמקום אז אני יסביר איך מגיעים לשם, כדי שכולם יבינו לאן לא לסוע:)

אם נוסעים לבומבאס( המקום החדש), וכדי להכנס לחנות צריכים לפנות ימינה לחנייה, אז אל תפנו תמשיכו ישר ישר ישר עד שתגיעו לצומת T. ומול הצומת הזאת נמצא המקום הזה "בומר".

• תוכן חדש...