Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7029 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לקנות רכב (כנראה משומש) בסביבות 60-70000 ש"ח. חוץ מגודל הרכב - מקומות חניה בת"א. מה ההבדל בין רכב קטן מסוג טויוטה רנאיקס לרכב גדול יותר מסוג סובארו אימפרזה או מיצובישי לנסר. אני שואל מבחינת עלות ביטוח, החזקה, צריכת דלק.

ומה כדאי לקנות? (שאלת השאלות :? )

פורסם

טויוטה קורולה RUNX אינה "רכב קטן", והיא מרוווחת מהסוברו והלאנסר וההבדל הוא בתא המטען קטן יותר אבל יותר גמיש.

עלות ביטוח של RUNX נמוכות מזה של קורולה רגילה מאחר ולא נמכרה לליסנג. עלויות טיפולים נמוכה.

כללית, שמירת ערך חשובה הרבה יותר.

ה RUNX עולה על שתי האחרות ברוב הפרמטרים ולכן עדיפה.

הבעיה היחידה, למצא אחת. הטויוטה מאוד מבוקשת בשוק.

פורסם

הקורולה RUNX קצרה ב-30 סנטימטרים מהאימפרזה והלנסר, כמעט כולם באזור תא המטען (הקורולה 4 דלתות קצרה מהן ב-10 סנטימטרים בערך).

מעבר לכך, כולן שייכות לאותו הסגמנט - משפחתיות. אי לכך לכאורה עלויות האחזקה לא צריכות להיות שונות משמעותית (במקרה הזה אני חושב שלקורולה אכן ביטוח מעט יקר יותר). צריכת דלק דומה בהחלט ואולי אפילו עדיפה עבור הקורולה. ירידת ערך עדיפה גם עבור הקורולה.

מה כדאי לקנות? מה אתה צריך?

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...