Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7021 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה!

קניתי סובארו DL 1300 סמ"ק שנת 86 גיר אוטומט מאחי לפני כחודש בערך, וישנה בעיה בהחלפת ההילוכים,

כשאני לוחץ על הגז בצורה רגילה הרכב מעביר הילוכים בתוך שניות מבלי לחכות שיתפוס תאוצה זאת אומרת ראשון מעביר ב-15 קמ"ש ושני כבר ב-20 קמ"ש מה שקורה שלוקח לזה הרבה זמן עד שהוא תופס תאוצה.

השאלה היא האם זה בעיה בגיר?

האם צריך להחליף אותו?

מה שקורה שאני מנסה להעביר את ההילוכים בצורה ידנית, הוי אומר במקום לשים על דרייב, קודם אני שם על אחד, אח"כ שתיים עד שבעים, שמונים, ואז מחזיר חזרה ל-דרייב כדי שיעבור לשלישי, וזה לא נראה לי דרך מומלצת.

ישנה עוד בעיה שעליתי עליה בזמן שעשיתי ניקוי קרבורטור אצל צביקה (דרך אגב הניקוי היה פנטסטי הוריד לי את צריכת הדלק ל-חצי וההנעה בבוקר תענוג) וזה הכבדות של האוטו, הרכב לא סוחב! קשה לו!

צביקה אומר לי אני מרגיש שצריך להלחם עם האוטו!

גם בזמן שניסיתי להעביר בצורה ידנית עדיין שמתי לב שקשה לו!

למישהו יש מושג מה עושים?

פורסם

נסה ליצור קשר עם ספי,שהוא חבר פורום זה, ובעל מכון לשיפוץ גירים אוטומטים, וגם כמדומני נמצא בפתח תקווה עיר מגורייך.

החשד הוא בגוברנר גיר.

בהצלחה וחזור לעדכן בהמשך.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

נסה להתאים ציפיות לסוג הרכב, סובארו 1300 אוטומטית היה רכב איטי מאוד, גם כשהיה חדש. העברה מראשון לשני ב 15 קמ"ש - תקין. בלחיצה מתונה על הגז הילוך שלישי אמור להשתלב ב 40 -50 קמ"ש. איך מתחלפים ההילוכים כשאתה מאיץ עם הרבה גז ?

האם אתה בטוח, שאתה מרגיש שתי החלפות ? אולי הרכב מתחיל לנסוע בשלישי או בשני ?

אולי המנוע כבר עייף והספקו ירד מאוד?

העברה ידנית ומשיכת ההילוך השני ל 80 קמ"ש בפירוש לא ממולצת.

ושוב, גם כשהכל תקין הרכב הזה כבד וקשה לו לנסוע. מקווה שהיא לפחות לא סטיישן.

פורסם

דבר ראשון אני בטוח שיש שתי החלפות בדקתי את זה כמה פעמים, והרכב מתחיל בראשון ולא בשני.

ב. בלחיצה מתונה הוא מעביר מהר, אם אני ילחץ חזק (קיק) אז הוא יחנוק את ההילוכים ויעביר לשלישי רק בשמונים.

המנוע עשה 222 אלף כך כתוב בכל אופן, זה נקרא עייף?

אני לא מבין בזה!

מה שכן זה לא סטיישן! זה רגיל!

פורסם

הכי מקצועי ומהיר זה בדיקה אצל ספי, כפי שכתב צביקה, שברח' דוד מרכוס 27 א.ת סגולה פ"ת,

טל' 057-3868964 או 03-9303488 (יש לו גם שותף נחמד שנחבא אל הכלים ששמו יניב).

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

אהלן חברה!

עדכון!

הלכתי לספי כמו שאמרו לי כאן,

והוא טוען שזה לא בעיה בגיר, אלא הגיר הזה במקור הוא גיר של 1600 והמנוע הוא 1300 כך שלכן יש אי התאמה.

חוץ מזה שהוא טוען שיש בעיה במנוע ולכן הוא לא סוחב! הוא המליץ לי להמשיך ליסוע עד שהגרוטאה תמות! (ציטוט שלו)

כנראה שנשאיר את זה ככה או שנחפש רכב מפירוק.

למישהו יש מושג איך מכוונים הגה? זאת אומרת ההגה מסתיר לי חלק מהלוח שעונים, ואם יש אפשרות לעשות את זה לבד בלי מכון פרונט?

פורסם

למישהו יש מושג איך מכוונים הגה? זאת אומרת ההגה מסתיר לי חלק מהלוח שעונים, ואם יש אפשרות לעשות את זה לבד בלי מכון פרונט?

בבקשה.

מרכוז כזה בסובארו לא יתן תוצאות מדוייקות מאחר ושיני ההזחה של מוט ההגה וגלגל ההגה גסים המה.

תמיד תשאר סטיה קלה במרכוז. ע"מ לפתור זאת יש לבצע תיקון ע"י כיוון גלגלים. את זאת ניתן לבצע באחד ממכוני הפרונט.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

תוספת - אין להוציא את האום לגמרי בהתחלה, אלא לשחרר כמה סיבובים, ואז למשוך בכוח את גלגל ההגה, על מנת שיבלם על ידי האום לאחר השיחרור. אם ישר מוציאים את האום, יש סיכוי להישאר ללא כמה שיניים.:-o

מקווה שהכוונה שלי ברורה.

פורסם
תוספת - אין להוציא את האום לגמרי בהתחלה, אלא לשחרר כמה סיבובים, ואז למשוך בכוח את גלגל ההגה, על מנת שיבלם על ידי האום לאחר השיחרור. אם ישר מוציאים את האום, יש סיכוי להישאר ללא כמה שיניים.:-o

מקווה שהכוונה שלי ברורה.

בוקי אני מניח שעצתך, באה מניסיון אישי. והיא אכן במקומה.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...