Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7050 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר שלי עשה תאוריה ועבר ראשונה והתחיל ללמוד שיעורי נהיגה עשה 9 שיעורים ועכשיו הוא עובר לעיר אחרת והוא שאל מורה נהיגה שלו והמורה אמר שיילך וידבר עם משרד הרישוי אז הוא הלך ואמרו לו שם שאפשר לעשות שיעורי נהיגה ובכל מקום וגם טסט אבל לא רשמו לא על טופס התאוריה שהוא עובר עיר או מורה

והשאלה שלי האם זה אפשרי כאילו לו עם יהיה לו בעיה עם זה??

Head Unit: Pioneer DEH5450SD amp1: sierra f250.4 amp2: dc audio monoblock 2.0k alternator: 120amp Battery deep discharge: xs power 6500 Wiring: 0 gage knu consept

VW Golf MK3

פורסם

ואוו, על פסיקים ונקודות שמעת?

לא ברור לי מה הבעיה - שינוי כתובת? או החלפה של מורה?

נ.ב.

"רשיון שאלה" זו לא כותרת.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

על טופס התיאוריה (הדף הירוק) לא אמורים להיות אזכורים בקשר לכך שעבר עיר, אמנם הוא יצטרך ללכת ולהוציא טופס חדש במ.מ.ס.י עם הכתובת החדשה, ולאחר מכן לגשת למשרד הרישוי ע"מ שיחתמו לו עליו מחדש את החותמות המעידות כי עבר תיאוריה.

בקשר למורה הנהיגה - שיקח ממורה הנהיגה טופס המעיד על מספר השיעורים שעבר (קיים אצליהם כזה דבר), ויתן אותו למורה החדש - כך שידע בוודאות כמה שיעורים עבר.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

בטופס הירוק רשומה הכתובת שלך, ע"מ לשמור את הטופס מעודכן וכמו כן כך שתהיה רשומה ברשיון הכתובת החדשה שלו - עליו לחדש את הטופס הירוק.

DOESN'T WORK HARD

פורסם

1.אין צורך לשנות את הכתובת בטופס הירוק.

לאחר שיעבור טסט ויקבל רישיון, יילך למשרד הפנים (ולא משרד הרישוי) ויכריז על שינוי כתובת, ואז הרישיון הפלסטיק יישלח לכתובת החדשה.

2. ממסי כבר לא קשורה לטפסים הירוקים, כי אם טלדור ומרמנת.

3. הוא יכול ללמוד נהיגה גם בעיר שלא כתובה בטופס הירוק שלו. אני מכיר אישית הרבה שעשו את זה (וגם אני עשיתי את זה).

רק אם מדובר במחוז שונה (לדוגמא - ממרכז לצפון) אולי תהיה בעיה ואז צריך להחליף את הכתובת בטופס הירוק.

Xbox12341

פורסם

והוא עובר ללמוד ולגור אצל אימא שלו בערד הוא למד בחולון

Head Unit: Pioneer DEH5450SD amp1: sierra f250.4 amp2: dc audio monoblock 2.0k alternator: 120amp Battery deep discharge: xs power 6500 Wiring: 0 gage knu consept

VW Golf MK3

פורסם

ולמה שלא יעשה את זה עכשיו, בשתי דקות, מאשר ללכת אחרי הוצאת הרשיון למשרד הפנים, לעמוד זמן ארוך מאוד בתור (שמלווה בהרבה עצבים)?

ועדיין אפשר להוציא בממסי, אני מודע לשינוי - אך נכון לעכשיו ניתן להוציא טפסים בממסי (זמנית, עד שיקלט לגמרי השינוי), תסתכל באתר משרד הרישוי.

DOESN'T WORK HARD

• תוכן חדש...