Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7049 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זבל סיני לכל דבר ועניין.

אשכרה זבל סיני.

לפותח השרשור: יש מספיק מצלמות בשוק מתוצרת מכובדת וידועה,אפילו במחיר של המצלמה הזאת פלוס מינוס.

אין צורך בחיפוש הרפתקאות לשווא.

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם

אכן זבל סיני.

מה ששיעשע אותי במודעה הוא "18 חודשי אחריות ע``י BENDA היבואן הרשמי של Silver Line בישראל!". Silver Line הוא מותג של בנדא מגנטיק וכל מיני יצרנים בסין מייצרים עבורו נרתיקים, מדיות לצריבה, קלטות ניקוי וכו' עם השם Silver Line . הסחורה שלהם בסדר גמור אבל מצלמה לא הייתי קונה מהם בשום פנים ואופן (אולי רק את הנרתיק)

לך על קנון או ניקון, ואם אולימפוס או פוג'י אז רק הדגמים החדשים שמשתמשים בכרטיס SD. אל תחפש אף חברה חוץ מה 4 האלה ויש עיסקאות מצויינות כמו ש fitch כתב לך.

במחיר הזה אתה מביא קאנון A410!

היי ניר! מה קורה עם הUSB שלך?
פורסם

יש לי את המצלמה השניה של סילבר ליין עם ה6 מגה פיקסל ואני לא ממש מרוצה.

מחיר סביר תמונה סבירה לא יותר.

אני לא אוהב את איך שהתמונה יוצאת במחשב ובמיוחד את המסך שהוא ממש אבל ממש לא חד ולא רואים טוב (לעומת מצלמה מתחרה של אולימפוס נניח).

VW PASSAT 1.8T

• תוכן חדש...