Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7047 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.אני כל 2500 ק''מ מוסיף 1 ליטר שמן אין נזילות,אוטו נוסע מצוין

אוטו דייהו סופר רייסר אוטומט 95 150000 קיימ

אם זה בעיתי?

שאלה שניה לפני שבועיים החלפתי ברקסים קידמים זה רפידות וצלחות במוסך מורשה דייהו ודייטסו ברמלה

שבוע ראשון הכל היה בסדר אחרי שבוע התחילו חריקות פעם חלש,פעם יותר חזק

אמרו לי שזה צריך להיסתדרבעצמו

אםזה נכון או ש אני צריך לחזור למוסך?

תודה מראש!

פורסם

אין כזה דבר "צריכת שמן מעולה" מנוע שאוכל שמן, זה מנוע לא תקין.

תערובת של אויר ודלק בלבד - המנוע עובד בשיא יעילותו.

תערובת של אויר דלק ושמן - המנוע עובד ביעילות חלקית.

בנוסף לכך יש פגיעה בפלאגים, בממיר הקטליטי ובחיישן החמצן.

פורסם

התייחסות לגבי נושא צריכת השמן:

צריכת שמן ע"י המנוע הינה דבר טבעי, ואין זה נכון לקבוע שמנוע שצורך שמן אינו תקין (ישנן מספר בדיקות שיש לבצע, כדי לקבע האם אכן המנוע אינו תקין).

אולם, השאלה היא מהי מידת הצריכה.

הצריכה מושפעת ממספר גורמים (נסיעה בסל"ד גבוה, צמיגות השמן, בלאי המנוע, ואפילו סוג המנוע ועוד).

האם קיימת עליה בצריכה? מהו מספר הק"מ שהמנוע גמא? מהי צמיגות השמן שאתה נוהג למלא?

שים לב שישנם יצרני רכב, המגדירים כי צריכת שמן בכמות שתיארת נחשבת לתקינה ובגבולות המותר.

כמובן שיש לבדוק האם אכן מדובר בנזילה, או בצריכה.

אני ממליץ לבדוק, ראשית, האם לא קיימות בוודאות קיימות נזילות שמן (ראיתי שציינת שלמיטב ידיעתך אין נזילות), במקום החניה הקבוע של הרכב (ניתן להציב נייר עיתון למשך מספר שעות, לאחר הנסיעה, ולאמת זאת).

האם קיים ריח של שמן שרוף, במהלך נסיעה, או לאחריה (כשהמנוע חם), בתא המנוע?

האם נפלט עשן כחול מצינור הפליטה?

בדוק ונשמח אם תחזור לעדכן.

אפרים.

תנו חיוך, הכל לטובה.

פורסם
התייחסות לגבי נושא צריכת השמן:

צריכת שמן ע"י המנוע הינה דבר טבעי, ואין זה נכון לקבוע שמנוע שצורך שמן אינו תקין (ישנן מספר בדיקות שיש לבצע, כדי לקבע האם אכן המנוע אינו תקין).

אולם, השאלה היא מהי מידת הצריכה.

הצריכה מושפעת ממספר גורמים (נסיעה בסל"ד גבוה, צמיגות השמן, בלאי המנוע, ואפילו סוג המנוע ועוד).

האם קיימת עליה בצריכה? מהו מספר הק"מ שהמנוע גמא? מהי צמיגות השמן שאתה נוהג למלא?

שים לב שישנם יצרני רכב, המגדירים כי צריכת שמן בכמות שתיארת נחשבת לתקינה ובגבולות המותר.

כמובן שיש לבדוק האם אכן מדובר בנזילה, או בצריכה.

אני ממליץ לבדוק, ראשית, האם לא קיימות בוודאות קיימות נזילות שמן (ראיתי שציינת שלמיטב ידיעתך אין נזילות), במקום החניה הקבוע של הרכב (ניתן להציב נייר עיתון למשך מספר שעות, לאחר הנסיעה, ולאמת זאת).

האם קיים ריח של שמן שרוף, במהלך נסיעה, או לאחריה (כשהמנוע חם), בתא המנוע?

האם נפלט עשן כחול מצינור הפליטה?

בדוק ונשמח אם תחזור לעדכן.

אפרים.

תודה אל תגובה,אין נזילות בוודאות,אוטו עובד עגול,אין ריח שרוף,עשן אין,רק כאשר קר מוקדם בבוקר בהתחלה יש עשן לבן

פורסם

חשוב לבדוק גם אם אין סחמני נזילות שמן מסביב לראש מנוע או אטם מכסה שסתומים.

כדאי לעלות את הרכב על ליפט ולראות אם אין סימני נזילות בין הגיר למנוע ממחזירי השמן.

בברכה

ארתור

Seat Leon ST 1.2 Tsi

• תוכן חדש...