Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איזה HU עדיף? 9855vs.880prs

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7059 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אדי, אני לא מבין את התגובה שלך באמת שלא. בחתימה אתה יורד על אלפיין ופה ממליץ עליו? אתה מוזר אתה :wink::-D

אבל בכל זאת אני אישית הייתי הולך עם הפיוניר, כי הוא פשוט יותר מושך אותי ואפשר לשחק איתו יותר מבחינת הפונקציות והחיתוכים.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

החתימה היא נושא אישי על אנשים שבשבילם אלפיין זה כמו PILOT ושהם לא מחוברים למציאות הכלכלית/תמורתית:-D

פורסם

גיא, לאדי יש את האלפיין 9855, הוא לא ממש יורד עליו בחתימה, זה ציטוט של מישהו. :)

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

צחקתי צחקתי אני יודע שהאלפיין מכשיר מעולה ונותן תמורה רבה. אבל אני עדיין עפ הפיוניר. :shock:

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
החתימה היא נושא אישי על ושהם לא מחוברים למציאות הכלכלית/תמורתית:-D

אני יודע למי אתה מתכוון :twisted: .

לעניניינו אנו, אתמול נמכר הHU שלי, ועכשיו השרשור מקבל קצת יותר רצינות כי אני בלי הד יוניט באוטו וזה מטריף אותי!:shock:

שאלתי כבר את השאלה אבל לא קיבלתי תשובה, אז אני אשאל עוד פעם:

מה הם הדגמים של אלפיין שהחליפו את ה55/53 האגדיים? האם קיימים בכלל?

למה בדגמים החדשים כגון: 9857 9856 אין את כל הפונקציות כמו שיש ב55/53?

תודה מראש.

בוריס.

פורסם

אני לא הייתי מציע לך ללכת על הדגמים החדשים לך תידע באיזה בעיות תיתקל איתם(הדגמים הריאשונים של ה55 לא גלשו) קח כבר את מה שטוב ומה שידעו ולא חתול בשק.

קשה לי להאמין שהמכשיר הבא יביא איזה חידוש מטורף שכולם ירוצו ויחליפו אותו וישלמו בטח ובטח יותר מ3 אלף בגלל שהוא חדש והצעקה האחרונה.

לסיכום לדעתי אל תיקנה חתול בשק לך על ה9855 ויהיה בסדר.:idea:

פורסם
אני יודע למי אתה מתכוון :twisted: .

לעניניינו אנו, אתמול נמכר הHU שלי, ועכשיו השרשור מקבל קצת יותר רצינות כי אני בלי הד יוניט באוטו וזה מטריף אותי!:shock:

שאלתי כבר את השאלה אבל לא קיבלתי תשובה, אז אני אשאל עוד פעם:

מה הם הדגמים של אלפיין שהחליפו את ה55/53 האגדיים? האם קיימים בכלל? אין הדגמים האלו הוחלפו בדגמים פשוטים או בדגמים עם DVD , או יקרים מסדרת ה F1

בוריס.

היום יש לך או אלפיין משומש/חדש או קלריון עם פחות פיצ'רים או את הפיוניר הזה

למושו - זה שלא שמעת הבדל זה כנראה כי אתה עובד עם MP3 , אם היית עובד עים דיסקים מקוריים ו/או לוססלס היית יכול לשמוע הבדל

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

כי הם לא המחליפים שלהם

אם אנני טועה המחליף הוא 9870 וגם זה לא בטוח .

אם יש לך אפשרות להביא את ה9855 או 53 אז קח !

לדעתי בוריס

הRS880 לא נופל מהם בכלל

הוא לדעתי האופציה העדיפה .

פורסם
כי הם לא המחליפים שלהם

אם אנני טועה המחליף הוא 9870 וגם זה לא בטוח .

אם יש לך אפשרות להביא את ה9855 או 53 אז קח !

לדעתי בוריס

הRS880 לא נופל מהם בכלל

הוא לדעתי האופציה העדיפה .

כל החיים היו לי פיונייר, לא יודע, בא לי לגוון קצת אני ממש בדילמה רצינית, אבל מצד שני זהו כנראה המכשיר האחרון לתקופה הקרובה במ"ע שלי, ואני לא מתכוון לקנות בשביל להחליף.

הכי פשוט בשבילי עכשיו זה להניע את הרכב לנסוע 30 ק"מ ולקחת את ה880 במחיר ממש ז..ת, ועוד עם תנאי תשלום נוחים.

אני ממש מתוסבך עם עצמי.

בא לי למכור הכל :)

סתם בצחוק.:-P

פורסם

אם זה כזה פשוט בשבילך, מה גם שהיה לך פיוניר כל החיים ואתה יודע שלא תתאכזב, לך תיקח אותו כבר!! :x אני אישית הייתי לוקח כבר ממזמן את הפיוניר, אבל החלטה שלך :?

גיא.

ZOOM-ZOOM

פורסם
הכי פשוט בשבילי עכשיו זה להניע את הרכב לנסוע 30 ק"מ ולקחת את ה880 במחיר ממש ז..ת, ועוד עם תנאי תשלום נוחים מה זה מחיר ז..ת?.

אני ממש מתוסבך עם עצמי.

בא לי למכור הכל :)אל תהיה מתוסבך, פשוט תבחר ותהנה מהבחירה שלך , ולא משנה מה היא , סוף כול סוף אתה יושב ברכב לא אני ולא כול האחרים שיגידו לך שזה יותר טוב וזה יותר טוב .

ואם אני אומר לך שלדעתי כול הפיונירים כולל זה הם חרא ורק קלריון , אז מה ? אתה הוא זה שיושב ברכב ואתה צריך להנות ממנו ואם תהנה מהפיוניר אז זה מה שטוב לך . לך ולא לי או לכול אחד אחר

סתם בצחוק.:-P

בברכה והצלחה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

דפדפתי בנתונים של ה880PRS וגיליתי שרשום 3WAY NETWORK וזהו.

http://www.pioneerelectronics.com/pna/v3/pg/product/details/0,,2076_310069882_291159496_tab=B,00.html?compName=PNA_V3_ProductDetailsComponent

מה אתם אומרים? בטוח בטוח שאפשר לחבר בי אמפ בעזרת המכשיר הנ"ל?

יש כאן מישהו שיש לו את המכשיר מותקן/מחובר בבי אמפ 2 WAY ?

תודה.

פורסם

gti1980

לדעתי או אקליפס או 9855. ואין לך מה להיות מתוסבך, סה"כ גם הפיוניר נראה לא רע. אבל אם בא לך לגוון ורק משתי האפשרויות שרשמת, לך על ה9855 :)

לא חותם

• תוכן חדש...