Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7041 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי לפני כשבועיים במוסך - הייתה לי בעיה קטנה ושאלו אותי אם אני רוצה לעשות טיפול 120 אלף

מה עושים בטיפול 120 אלף?

אני רק יודע שאני צריך לעשות טיפול 10 אלף בקרוב מאוד - לא שמעתי בחיים על טיפול 120 אלף

אשמח לקבל תשובה

תודה

פורסם

ברור ברור שרק למוסך מורשה , אצלהם גם הייתי

וזה כולל בתוך זה את טיפול ה10 אלף?

ועוד שאלה - כמה זה אמור לעלות בערך כי אני לא הכי מבין בדברים האלה

אוטו ראשון ואני נהג חדש

פורסם

למה ללכת רק למוסך מורשה?!

הרכב כבר מזמן לא באחריות.

לא חבל על הכסף שלך? לא מדובר ברכב מסובך\ייחודי ...או משהו בסיגנון, הטיפולים קלים והחלקים זמינים מקורי או לא מקורי,אז למה לשלם כפליים ויותר על אותה העבודה בדיוק?

פורסם

מבחינתי בשביט טיפול "קטן" של החלפת שמן ופילטר שמן שילמתי 260 ש"ח עד כמה שאני זוכר

במחיר כזה אני מעדיף לקבל חלק מקורי ובדיקה של מכונאי שמכיר את הרכב כמו כף ידו (בשאיפה שכך הדבר :-o )

פורסם
למה ללכת רק למוסך מורשה?!

הרכב כבר מזמן לא באחריות.

לא חבל על הכסף שלך? לא מדובר ברכב מסובך\ייחודי ...או משהו בסיגנון, הטיפולים קלים והחלקים זמינים מקורי או לא מקורי,אז למה לשלם כפליים ויותר על אותה העבודה בדיוק?

שמע אולי אתה צודק בכל מה שאתה אומר מצד אחד

אבל מצד שני כשה אני ימכור תאוטו - תיהיה לי בעיה אם זה לא מוסך מורשה... אפשר למכור אבל יאללה בשביל עוד קצת כסף אני מעדיף להשקיעה - כמו ש"corola98" אמר...

פורסם

טיפול 10אלף וטיפול 120 אלף זה דיי סלנג. אני אסביר:

כאשר אומרים טיפול 10 אלף הכוונה בד"כ להחלפת שמן מנוע+פילטר, נוזל קירור, פילטר אוויר, בדיקת בלמים וזהו פחות או יותר (כמובן שאם יש עוד משהו לא תקין אז מתקנים).

זה מה שנקרא "טיפול קטן". בקשר לטיפול 120K, כלומר טיפול גדול - כבר הסבירו למעלה.

לפני שאתה הולך למוסך המורשה תעבור במוסך אחר, שמתמחה ברכבי טויוטה, ועדיף אחד טוב ואמין - בטוח שיש פה מישהו שיוכל להמליץ, וקבל מהם הצעת מחיר, אם ההפרש לא משמעותי לך למורשה (שוב רק במידה והוא אמין, ולא - זה לא מובן מעליו).

בקשר למה אתה צריך? הכל תלוי בשנתון, קילומטראז ומצב הרכב.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...