Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7053 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם רשמתי 6.5" אז זה אומר שיש לי מושג כי יש לי במקרה רכב כזה אז למה אתם חייבים להתווכח ולסבך את הבן אדם??

כולם פשוט אישרו את הטענה שלך? איפה הוויכוח ואיפה הסיבוך פה?

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

6.5 אינטש עם ספיידר קטן עד בינוני

או 6 אינטש עם ספיידר גדול

ברכב של אבא שלי - קורולה 2001 - התקנתי פיונירים 1WAY שהם 7 אינטש עם ספיידר ומגנט ממש קטנים ואני חייב לציין שזה אולי הרמקול היחידי של פיוניר שאני מסוגל לסבול וגם זה אחרי שחתכתי אותו ב400 הרץ והשימוש בו הוא רק להשלמת רקע אחורי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אם כבר דיברנו על הגודל, איזה רמקולים אתם ממליצים? יש לי באוטו 2 קידמים, לא יודע איזה הם, ואני צריך 2 אחוריים שיפנקו כי אני לא מתכוון לשים מגברים וסאב וכאלה.., סביבות 500 שקל..

פורסם

אמרתי לך , תשים את המורל פולס ואני כבר אדאג לך למגבר .

אחח הלוואי ולי היו חברים כמוני!

ידידך המטורף : אלעד לוי.

פורסם

**תגובה מיותרת נמחקה, אנא קרא את השרשור הבא.**

זו תגובה מיותרת לדעתי .

בבקשה תקראו את הת'רד הבא (הוא נכתב אתמול - אולי לא הספקתם):

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=147406

תודה,

תומר

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7053 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...