Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7071 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה מתחיל בסדר מופתי

ונמשך לבלאגן טוטאלי

אתה מתחיל את השנה עם 2 עטים ומרקר

ומסיים בבקשות לעטים ודפים מזדמנים

אני בעיקרון לוקח בלוק דפים לקלסר בתוך קלסר בד מתקפל

רושם בראש כל דף מקצוע ומספר עמוד, מתייק בבית ומוריד באינטרנט מחברות בחינה

אז אתה בעצם ממליץ להשאר עם מחברות ?

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
עוד סיבה ללמוד במכללה (אמיתית, לא מכללת "מומו ובניו") היא שההשפעה על המרצים מיידית. מרצים גרועים לא נשארים יותר מסמסטר אחד.

הרשה לי להציג מקרה הפוך לדוגמה שציינת:

אני לומד במכללת נתניה שנה שניה.

כבר בשנה שעברה קיבלנו מתרגל זועה. הבעיה, כפי שאנו מבינים אותה, טמונה בעובדה שהוא מתרגל כמעט בכל מקצוע אפשרי, וזה מבלי להזכיר את העובדה שהוא מלמד באוניברסיטה נוספת במקביל. אין מה לעשות, אף אדם אינו יכול להתמקצע כשעליו להתפזר בין תחומים כה רבים, וככה גם נראים התרגולים שלו: לא אחת פשוט אין לו מושג מה נלמד בהרצאה והוא מדבר על דברים שאין לנו מושג מה הם, העבודות שאנו מגישים אינן חוזרות לאחר פרק זמן סביר (בהנחה שהן אכן חוזרות :? ) וכלל אינן נבדקות אלא רק "נרשמות", כל שאלה קטנה שעולה בכיתה ואשר הוא לא התכונן אליה מראש מתקילה אותו בצורה שהוא פשוט אינו יודע איך לצאת ממנה, והיד עוד נטויה.

בסוף השנה שעברה אני ועוד כמה חברים טובים החלטנו שאנחנו מרימים את הכפפה, כתבתנו מכתב ארוך ומנומק אותו שלחנו ישירות לאותו מרצה ועותקים לדיקאן, לנשיא ולרקטור המכללה. במכתב גוללנו בפניו את הביקורת וביקשנו ממנו להפסיק לתרגל אותנו כיון שאנו יוצאים מהתרגולים שלו כששכרנו בהפסדנו.

לאחר כתיבת המכתב הפצנו אותו בין הסטודנטים והצלחנו להשיג חתימות של מעל ל-70% מהם.

מעודדים מההישג הזה שלחנו את המכתבים וקיווינו לטוב. אוי, כמה שהתבדינו...

בתחילת השנה התחלנו להרגיש את הפנקסנות: פתאום הוא מחייב להגיש עבודות ("אחרת אתם אומרים שאתם לא מבינים והמתרגל שלכם לא טוב") והוא מתאמץ להסביר עוד פחות ממה שהיה קודם.

חבריי ואני הלכנו לדיקאן וניסינו לדבר אל ליבו. הדיקאן בקושי עשה טובה שהוא עצר לדבר איתנו, ואחרי שירה עלינו את כל מה שהיה לו לומר הוא פשוט זרק אותנו מכל המדרגות. כאילו לא מספיק שאנחנו משלמים שכ"ל מטורף (פעמיים וחצי משכ"ל אוניברסיטאי!), לאף אחד מהגורמים המקצועיים במכללה בכלל לא אכפת ממה שיש לנו להגיד (אפילו כשאנחנו מנמקים את דברינו).

מיותר לציין שהכלבים נובחים והשיירה עוברת: המתרגל המשיך לתרגל אותנו, לי יש מועד ב' באחד המקצועות שהוא מתרגל בו (וזה לא שהייתי תלמיד רע הסמסטר הזה) ועולם כמנהגו נוהג. המכתב בקושי שווה את הנייר עליו הוא כתוב.

הנחמה היחידה שלי שהסמסטר הזה יש לי עוד מקצוע אחד שבו הוא מתרגל אותי, ואז אני נפטר ממנו לתמיד.

ובחזרה לשאלה המקורית של פותח השרשור: רק קלסר! לכל מקצוע קלסר משלו, ובא לציון גואל.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

גם אני לומד במכללת נתניה , ולדעתי הכל מצוין עד עכשיו...

ולבסוף הלכתי על כמה מחברות:) , ככה זה יותר נוח בשבילי... ככה עשיתי בסמסטר א' , יותר נוח ללמוד ממחברת מאשר קלסר וניירות שבהכרח יתבלגנו לאחר פרק זמן .

לא נראה לי שזה משפיע על הציון:) , יש לי ממוצע הצטיינות בסמסטר א', ברוך ה'.

פורסם

אלעד, אצלנו זה לא היה ככה (האקדמית של ת"א).

מרצים גרועים לימדו רק סמסטר אחד.

כולם פשוט הצביעו ברגליים והשאירו את הכיתות שלהם ריקות, עד כדי כך שהמרצים ה"מתחרים" (אלו שמלמדים את אותם קורסים גם כן) ביקשו מאבטחים שימנעו מהסטודנטים של המרצים הגרועים לגדוש להם את הכיתות. הכניסה היתה רק כנגד רשימת שמות...

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

מצלמת וידאו :)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אני לומד 4 ימים בשבוע אז קניתי שני קלסרים גדולים מאוד (גב 8 למי שמכיר, עם המנוף שצריך להרים כדי להוציא דפים), כל אחד עבור יומיים. הפרדה בין מקצועות בעזרת חוצצים. זה נשמע מסורבל אבל זה ממש לא. ככה גם יש לי את החומר של השיעורים הקודמים איתי אם אני צריך reference לאחור או להעביר חומר למישהו אחר. העובדה שזה קלסר עוזרת לשמור על סדר וגם קל מאוד להכניס ולהוציא חומר. הדפים לא נקרעים ולא מתבלגנים אף פעם והסיכוי שאשכח את המחברת הרלוונטית יורד ל50%. אני כותב על דפדפת פוליו סטנדרטית ובסוף כל שיעור פשוט תולש את הדפים ומעביר לחוצץ המתאים. אם נגמרים הדפים- מכניס עוד דפדפת וזה הכל.

למי שתוהה- אז כן, אני כותב המון כי אני לומד מדע המדינה, סוציולוגיה ואנתרופולוגיה. וזו כבר שנה שניה שאני משתמש בפטנט הזה והוא מאוד נוח ומסודר. מומלץ

:loco:...Judge Not, Lest Ye Be Judged

• תוכן חדש...