Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7070 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לדעתי דפדפת + קלסר עם תופסן מלמעלה.

כמה יתרונות לשיטה:

1. לא צריך להסתובב עם כל המחברות של אותו היום.

2. אם במקרה שכחת מחברת של מקצוע מסויים - לא כל כך נוח להשלים דפים.

3. אם הרצאה משולבת עם שקפים - ניתן בקלות לשלב ביניהם.

חסרון:

1. אם לא מקפידים על כל דף לכתוב מקצוע, תאריך, מס' דף - ניתן בקלות לעשון בלגאן.

KIA NIRO PHEV 2020

טויוטה קורולה HYBRID 2019

פורד פוקוס 1.6 PS 2012 - פ, LR DISCOVERY 3 2006 HSE

פיאט טיפו 2.0 16V ידנית - מתגעגע

פורסם

מרבית חברי לספסל הלימודים משתמשים בדפדפת / Legalpad ולאחר מכן מכניסים את הדפים לניילוניות ומסדרים אותם באופן דו צדדי (2 דפים בניילונית) עם מספור בקלסר כמו ספר. אומנם זה קצת פדנטי, אך בסופו של דבר יוצא יפה, מסודר ונוח לשימוש.

פורסם

לפטופ.

אני עכשיו בשיעור כך שהיתרונות ברורים...

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם

לפטופ (:

יש לי לפטופ , ואני לומד מנהל עסקים , והכל נוסחאות ומשוואות , שזה מאוד קשה בלפטופ ובוורד.

ובדפדפת צריך להחזיק משהו כמו 6 קלסרים , ולא נראה לי נוח ללמוד למבחנים מקלסרים הרי בטח בתוך הקלסר הניירות בקצת "חופש" שזה גורם להן להתקפל ובלה בלה בלה..

פורסם

תלמד לעבוד מהר עם math-type, זה לא כ"כ מסובך כמו שזה נראה בהתחלה. ובכלל, היום יש מגמה מבורכת לעבור לחומר מוכן מראש במצגות ושקופיות. מדפיסים מראש את המצגת ובכיתה מוסיפים בצד הערות. היתרונות אדירים: לכולם יש את אותו החומר בדיוק ביד, כך שאין טעויות; המרצה צריך לכתוב הרבה פחות על הלוח; התלמידים לא מבזבזים זמן בכתיבה אלא יכולים באמת להקשיב ולהבין (כתיבה והבנה לא הולכים ביחד) ועוד הרבה יתרונות.

לפחות בכמה קורסים שעשיתי, זמן הלימוד בכיתה קצר משמעותית בזכות המצגות. בלעדיהן המרצה היה נאלץ להתחיל לצייר ולכתוב, וזה היה לוקח פי כמה.

ד"א, היום הייתה לי פתיחת סמסטר ההזויה אי פעם. המרצה נכנס לכיתה, התחיל לדבר ובשלב מסוים נתקע על נוסחה מאוד מאוד פשוטה ועמד כרבע שעה עם גבו לכיתה כשהוא מנסה להבין מה קורה כאן. כמעט התפתיתי לעלות ללוח ולהסביר לו בעצמי, זה היה מביך. אח"כ הוא כתב משהו, הסביר אותו עשר דקות (עם הפסקות ארוכות ומביכות בין משפט למשפט) ואח"כ שם לב שהוא טעה וכתב אותו לא נכון, אז הוא נאלץ לתקן ולהתחיל מחדש. הוא גם מהמרצים האלו שחוזרים על כל משפט חמש פעמים, ובאיזה שהוא שלב אומרים "וזו הנוסחה, והיא נכונה כיוון ש..." ואז עוברים לנושא אחר. לבסוף, הוא נתקע עשר דקות בניסיונות הידברות עם הכיתה בנוגע לאיזה דברים למדנו בסמסטר קודם ואיזה לא, כשהוא מתעקש לומר שאם הוא לא ידע מה למדנו, הוא לא יוכל לדעת מה ללמד אותנו. פשוט נורא ואיום. מיותר לציין שיצאתי אחרי שעה אחת ולא חזרתי.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

תגישו תלונה לאגודת הסטודנטים, מרצים כאלו לא נשארים מרצים הרבה זמן.

לגבי השאלה עם המחברות, עדיף לרשום בדפדפת, אחר כך תחליט איך אתה מתייק את זה, גם ככה אין זמן להסתכל על מה שרושמים, אלא רק לפני מבחנים.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

אתה חושב שמרצים זה עובדי כח אדם על חוזה זמני?

יש לך מושג כמה מרצים מעפנים מגיעים כבר עשרות שנים להרצאות שהם מחוייבים לתת במסגרת תקציבי המחקר שלהם, עושים את זה בצורה גרועה ומזלזלת וממשיכים להרצות?

לי אישית מוכר מקרה של מרצה לפיזיקה שבמשך למעלה מעשר שנים קיבל ציוני משוב מזעזעים ותלונות מסטודנטים ואי אפשר להזיז אותו מילימטר בגלל מעמדו האקדמי. בשיחה עם מרצה אחר שאחראי על כל נושא המשוב והערכת מרצים הוא הודה שהכל חרטה, ושכל עוד מרצה לא מבצע מעשי סדום בסטודנטים באמצע הרצאה יהיה מאוד קשה להזיז אותו.

פורסם
אתה חושב שמרצים זה עובדי כח אדם על חוזה זמני?

יש לך מושג כמה מרצים מעפנים מגיעים כבר עשרות שנים להרצאות שהם מחוייבים לתת במסגרת תקציבי המחקר שלהם, עושים את זה בצורה גרועה ומזלזלת וממשיכים להרצות?

לי אישית מוכר מקרה של מרצה לפיזיקה שבמשך למעלה מעשר שנים קיבל ציוני משוב מזעזעים ותלונות מסטודנטים ואי אפשר להזיז אותו מילימטר בגלל מעמדו האקדמי. בשיחה עם מרצה אחר שאחראי על כל נושא המשוב והערכת מרצים הוא הודה שהכל חרטה, ושכל עוד מרצה לא מבצע מעשי סדום בסטודנטים באמצע הרצאה יהיה מאוד קשה להזיז אותו.

תלוי אם המרצה חבר סגל או מרצה מן החוץ, האחרון הוא באמת בדרגה של עובד כח אדם ואם הוא ברמה כמו שרוני תיאר הוא מחזיק מעמד מקסימום סמסטר אחד ולפעמים גם זה לא.

תאמין לי אני אומר לך את זה מנסיון, מרצים מן החוץ מקבלים יחס גרוע ואף אחד לא חייב להם כלום.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

• תוכן חדש...