Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לנציה קאפה טורבו 96

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7045 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך את עזרתכם האם כדאי לירכוש את הרכב

מבחינת כח חלקים הוצאות שוטפות ומה אני מקבל מהרכב בתמורה?

פורסם

כל פעם תקלה אחרת. כח שאין באחרות. סיכום- לבעלי זמן וממון פנוי.

אם היו כאלה חדישות יותר, אז אחלה,

השאלה מה התקציב ( 30-40Kשח?) ועל מה אתה מוכן להתפשר? כי כח כמו של הקאפה אין לרכבים אחרים כמעט בכלל,למעט יקרים וחדישים יותר.

שוב, בקאפה ה"עצבים" יתפסו אותך לא פעם ולא פעמיים, גם הכיס.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
כל פעם תקלה אחרת.

דני

דני, עם כל הכבוד... לטעון ש"כל פעם תקלה אחרת" זה לא מתאים לך.

מאיפה הנסיון לטעון טענה כזאת? מקאפה פה ושם? ואולי נתקלת באוטו "לימון"?

נכון, זה לא רכב יפני אך באחזקה נכונה הן מגיעות רחוק ומעניקות אמינות גבוהה, הכל תלוי באקזמפלר הנרכש ומידת ההתעללות שהוא עבר.

יום נעים, יפתח.

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם

לנצ'יה היא לא רכב לכל אחד.

כמו שלא כל אחד מתאים ללנצ'יה- גם לא לכל אחד מגיע שתהיה כזאת מכונית.

אם אתה בעניין העדר- זה לא הרכב המתאים לך.

אם אתה אוהב נהיגה, נוחות, מהירות וכוח- זה הרכב בשבילך.

לפני שרוכשים רכב כזה חשוב מאוד לבדוק ממי קונים את הרכב, מה היסטוריית הטיפולים שלו, אם שמרו עליה כמו שצריך כי הרכב רגיש מאוד לבעלים מזלזלים. קריף תזלזל ברכב, אל תטפל בו בזמן ותשלם על זה- ובגדול.

הרבה מהרכבים ההלו "נקרעו" ע"י בעליהם הצעירים והחליפו ידיים רבות.

קשה מאוד / בלתי אפשרי לבדוק את הטורבו במכוני בדיקה. כמו- כן, תבדוק את פנים הרכב, את הריפודים (הרגישים) בד"כ הדבר מאותת על סוג האדם שהוא בעליו של הרכב. אם הרכב מוזנח מבפנים- רוב הסיכויים שגם המנוע כזה.

ובנימה יותר אופטימית- אם מצאת רכב שמור ומטופל- אין שום רכב בארץ שייתן לך מה שהרכב הזה נותן לך, ובוודאי לא בכזה מחיר.

פורסם

אכן אוטו מעולה, אין לי דבר נגדו. ההפך הגמור הוא הנכון, אוט מדהים , אין לו תחרות. עכשיו מצא אחת שמורה...

בכלל, אני כיניתי את הקאפה טורבו שהיתה לי, "אונו טורבו גדול" על שם האונו טורבו 87 המדהימה שהיתה לי עת שהם היו חדשים ונטולי בעיות.

לגבי הלאנצ'יות טורבו, רוב רובם של הקיימים, עבר זמנם מרוב התעללויות ולזה התכוונתי.

אם הובנתי או הסברתי עצמי לא טוב, אני מתנצל, זו אחת המכוניות היותר טובות שיוצרו אי פעם לדעתי, ובכלל, מותג לנצ'יה חסר גם חסר היום, ואין לו תחליף.

דרך אגב, היתה לי אחת לפני שנתיים, סוף הדרך של אוטו, פרט לדברים הקטנים.. מה לעשות, אוטו בן יותר מ10 זה אוטו ישן.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...