Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סובארו ג'אסטי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7065 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום מעוניין לרכוש סובארו ג'אסטי אך לא ברור לי האם ניתן להשיג כזה עם הגה כח?

(מחוייב לנהוג עם הגה כח ואוטומט)

אם לא קיים,כמה יעלה לי להתקין הגה כח אצל בעל מקצוע?

תודה מראש

פורסם

הגיר האוטומטי של הג'אסטי מאד בעייתי. עם אוטומטי מאותם שנים עם הגה כוח אז יש לך את השרייד, ואולי את הסוויפט.

פורסם

לג'אסטי אין הגה כוח,ולמען האמת גם אין ממש צורך בו.

בשל המשקל העצמי הקל והגה בעל יחס העברה גבוה יחסית(4 סיבובים מנעילה לנעילה)ההיגוי קל מאד.

לאף סופר מיני מתחילת שנות ה 90' לא היה הגה כוח(למעט הרנו קליאו-וזו היתה אופצייה יקרה).

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אכן לא צריך הגה כח..

ואל תיגע באוטומאטית..

אם נוחות אתה מחפש אל תתקרב לגאסטי..

אם בפשטות חסכנות וראש שקט חשקה נפשך? זה הדבר עבורך..

פורסם

חיים

אם לא שמת לב השואל הדגיש כי הינו מחוייב לנהיגה ברכב בעל תיבה אוטומטית וה"כ.

ORI COH

ברכב שלי הבעל הקודם התקין הגה כח כשהרכב היה כמעט חדש (95-6), ואעפ"כ העלות הייתה קרובה ל 20% מערך הרכב אז ופעולה זו השתלמה לו רק היות והוא היה מאוהב ברכב. בצירוף ל"המלצות" על הגיר האוטומטי של הג'אסטי עליך לעלות או שנתון, או קטגוריה (משפחתית קומפקטית לדוג').

פורסם

קליו אוטו לא כדאי לגעת המון בעיות אבל בשנתון ובתקציב הזה סוזוקי סוויפט אופציה הגיונית והרבה יותר אמינה נסה למצוא אחת 1300 וגם זריזה יחסית!

• תוכן חדש...