Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7069 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לשאול כמה שאלות לגבי פיונר

למה רוב האנשים לא מתקינים ברכבים שלהם קומפוננטים של פיונר ? או סאב של פיונר וכדומה?

ראיתי את המחירים של הקומפוננטים של פיונר והם לא זולים מי יודע מה

רציתי רק לקבל חוות דעת

יצא לי ללכת למתקין שהציע לי לשים קומפוננטים של פיונר

ומאחורה 6 על 9 של פיונר גם כן

וסאב 800 וואט של פיונר

פורסם
כמו שרשמת הם לא זולים כלכך, ולכן יש אנשים שמעדיפים דברים אחרים באותו מחיר.

השאלה שלי היא האם המחיר שווה את המוצר ?

כי יש לי אפשרות להיתארגן על כמה מוצרים בסכום מסויים

שכולל מגבר לסאב

סאב של פיונר 800 וואט חדש

6 על 9 של 350 וואט חדש

וקומפונננט של פיונר מקדימה

הסאב יהיה מחובר למגבר 2 ערוצים שיביאו לי

והקומפוננט וה6 על 9 יהיה מחובר למגבר JBL GTO 75.4

הבעיה שהHU שלי יש לו כניסה אחת של מגבר

אבל אמרו לי שזה לא בעיה לחבר 2 .. היתכן ?

פורסם

לפותח הת'רד - מתעניין ברכיבים של פיוניר? אל!

סתם סתם

בקטע של HU יש להם דווקא מוצרים טובים עד טובים מאוד.

המגברים שלהם סבירים.

אבל הרמקולים שלהם - לא לגעת!

אלא אם כן אתה חולה על טוויטרים מתכתיים וחדים כמו סכין גילוח לא מרוסנת - פשוט כואב!

ומידבאסים חסרי דיוק בעליל עם מיד עמום.

ושלא לדבר על הסאב וופרים שלהם שחוץ מלעשות "בום" הם לא עושים שום דבר אחר.

אני מקווה שעניתי על השאלה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
לפותח הת'רד - מתעניין ברכיבים של פיוניר? אל!

סתם סתם

בקטע של HU יש להם דווקא מוצרים טובים עד טובים מאוד. טובים מאוד? מה חוץ מהP9 עם פרוססור ?

המגברים שלהם סבירים. סבירים יחסית למחירם או סבירים כך ללא תלות במחיר ? כי מגבר מונו 360W ב1700 ש"ח נראה לי כמעט גזל למגבר פיוניר אפשר לקבל את הקסנון 400 במחיר הזה

אני מקווה שעניתי על השאלה.

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם
מצטרף לתרד

מישהו שמע את הקומפ' של פיונר של סדרת PRS?

http://www.onlinecarstereo.com/CarAudio/ProductDetail.aspx?ProductID=17068

דווקא (להפתעתי) שבוע שעבר קראתי עליהם כתבה בירחון ושבחו אותם מאוד.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

יהודה אני לא מבין למה אתה כל כך קוטל את הרדיו דיסקים של פיוניר?! ייתכן מאוד שבשביל הצרכים שלך הם לא מתאימים אבל לצרכים של אחרים הם מתאימים גם מבחינת סאונד ובמיוחד מבחינת פונקציות, אז ככה שאל תכליל. אם אתה רושם ככה, שזאת זכותך ודעתך כמובן, תרשום זאת דעתי ואל תרשום בהכללה - שאין לפיוניר רדיו דיסקים חוץ מה-P9 עם הפרוססור שלו. ולא התכוונתי לריב איתך או להכנס לויכוח (כי לך ידע רב יותר משלי ואין לי מה להתווכח איתך בכלל) אבל לפעמים אתה ממש קוטל את פיוניר, ולא תמיד בצדק.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אז למה המחירים כאלה גבוהים לקומפוננטים שלהם אם אין להם ביקוש ? זה מה שמעניין אותי כן אני יודע שה-HU מותקן בהרבה רכבים ומשבחים אותם ואני גם רואה הרבה שמתקינים 6 על תשע של פיונר 300-350 ווואט מאחורה גם לזה יש ביקוש אבל קומפוננט של פיונר לא שמעתי אפעם ואמרו לי שהם עדיפים על המורל פולס .. כי המורל יותר עדינים וצלילים יותר עדינים לעומת מה שאני שומע ..

פורסם

בגלל זה התעניינתי, כי גם אני קראתי ביקורות נוראה טובות לגבי סט הקומפ' של PRS אבל שוב כמעט על כל סט יכתובו את זה אנשים לא אובייקטיביים.

למישהו יצא באמת לשמוע אותם?

PIONEER 880PRS>JL 500.5>Morel H.ovation 6'+MT 22 Active cross>JL 8W7

Seat Ibiza>00'>1.6L>75HP>55KW>ALM>Manual G.B

• תוכן חדש...