Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7075 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אפשר גם אפשר

פיוניר 6950

פאנאסוניק 5401

קלריון 646

JVC,KENWOOD לא זוכר דגמים.. באיזור 1000-1500 מכשירים טובים ברובם.

ההצעה שלי מאוד מגוונת, החל מ800 שקלים עד 1500, אבל אם תפרט מה הדרישות הספציפיות שלך מהרדיו דיסק זה יקל עליי.

מושיק.

פורסם

בעיקרון אני רוצה מערכת ברמה גבוהה גג עד 5000 והתחלתי לעבוד בשביל זה אז כל חודש אני עושה בסיבבות ה1500 ואני רוצה ליקנות חלק חלק

פורסם

הסוני קורא MP3 ?? אני לא בטוח.

כן יש מצב שאנחנו בונים לך מערכת ב5000.

מגבר 4 ערוצים מכל חברה מוכרת שנותן בסביבות 100 RMS לערוץ או מגבר אנדררייטד שמדורג באיזור ה60 RMS לערוץ עד 1300 שקלים יעשה את העבודה.

פיוניר 6950,קלריון 646,סוני 7815,פאנאסוניק 5401,אלפיין יד שניה או דגם יחסית זול, כמובן שגם JVC וקנווד יכולים לבוא בחשבון, מה אתה מחפש מהרדיו דיסק ? איכות? הנדסת אנוש ברמה גבוהה? יופי? פונקציות ? ...

קומפוננט חובה לשמוע, יש מורל,פוקאל,הרץ,JBL,אינפיניטי ועוד כמה חברות יותר טובות כמו MB QUART לדוגמא. תשמע ותחליט עד 1300 שקלים +-

סאב גם צריך לשמוע, על הקיקר יש ביקורות טובות וגם על ההרץ, הבנתי שיש גם סאב חדש של JVC, עוד פעם, צריך לשמוע ולראות מה אתה הכי אוהב עד 1000 שקל כולל תיבה.

חיווט עוד 250 שקלים, התקנה 600 וסגרת תקציב.

כמובן שניתן ללכת על מגבר 6 ערוצים ולהוסיף גם קומפ' אחוריים או קואקסיאליים אחוריים, אבל זה כבר תלוי בך.

בברכה.

מושיק.

פורסם

אולי תמליץ לו על המערכת שאתה בנית ונסגור עניין?

לפותח השירשור - בינתיים אל תהיה נמהר ותקנה ישר מה שאומרים לך. תבדוק, תשאל, תראה יותר לעומק (בכל זאת אתה עומד להשתמש במערכת שלך כמה חודשים טובים אם לא שנים), תקרא פה בפורום (תעשה חיפוש על דגמים מסויימים וכו') גם בקשר לרדיו דיסק וגם בקשר לרכיבים האחרים. כל דבר בזמנו. אמרת רדיו דיסק? כבר המליצו לך פה. עכשיו אתה "רק" צריך להעמיק יותר על כל אחד מהם לשאול מה הכי כדאי (תחכה למחר כולם יושנים כבר) ויביאו לך תשובות, אל תדאג. רק תשנה כותרת, או שתפתח שירשור חדש ותרשום בכותרת את התקציב לרדיו דיסק.

בברה,גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

זה בדיוק מה שעשיתי, לא שמת לב ?!

גאגיטו... למה לתקוף ? אני חושב שהבחירה שלי ב5000 שקל בלי לקחת בחשבון יד שניה היא הכי טובה שאפשר. ( אני מקווה חחח).

מוצ'יק.

• תוכן חדש...