Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7075 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראשית כל, אשמח לשמוע מהיכן אפשר להשיג ספר רכב לסקסו שלי (2000), הייתי צריך להחליף פיוזים ולא רשום בשום מקום בתיבת הפיוזים על מה שייך למה !

שנית, יש לי מכה קצת בפח מעל הגלגל. במכה עצמה יש מן סדקים בצבע מהתקפלות הפח, ואני מפחד שהמקום יחליד.

את התיקון של יישור הפח ביצעתי לבד, זה לא היה משהו רציני.

יש דרך פשוטה וזולה (אין צורך בעבודה מקצועית, אלא פשוט לשמור על המקום שיראה סביר ולא יחליד..) לצבוע אותו/לכסות ו/או להחליק את המקום ?

ושאלה אחרונה, קשורה קצת בחשמל הרכב, הולכת כך: יש לי מכשיר GPS שאני מעוניין לשים ברכב, ולחבר את הסוויץ הדלקה שלו ישירות לרכב (באמצעות RELAY), כך שבסביב המפתח, הGPS ידלק אוטומתית.

החיבור לחשמל יעשה באמצעות מתאם לרכב שמקבל חשמל מהמצת.

א. האם כדאי לפצל את החיבור למצת, ולחבר את המתאם חשמל של ה GPS במקביל למצת ?

ב. בהנחה שכן בא', אולי כדאי לשים על פיוז אחר ליתר בטחון , או שזה לא קריטי ?

ג. אשמח לקבל קצת פוינטרים על איך לעשות את זה. זה לא אמור להיות מסובך, יש לי נסיון עם רכיבי חשמל, אבל אין לי מושג בחשמלאות רכב.

נב. חבל שהמנהל המתלהב דרש ממני לאחד את השאלות בת'רד אחד, גם יכול להיווצר בלאגן בין התשובות, וגם כך יהיה יותר קשה למישהו שמבצע חיפוש בארכיון למצוא תשובות בין כל הבלאגן של ערבוב הנושאים.. אבל שיהיה, כך אתם בחרתם לנהל את המקום.

פורסם

תיקון צבע - תמלא את הסדקים עם מיכחול ויום אחרי המריחה תסיר את עודף הצבע עם פוליש (בהנחה שהצבע לא מיטלי).

GPS - אם אתה לא משתמש במצת של הרכב תחבר את הזנת המתח לשקע המצית. בכל מיקרה לדעתי מדובר בצריכת זרם מינורית של כ- אמפר + - (עבור אנטנת ה- GPS ומחשב הכף יד. אם המחשב כולל אנטנה מובנת צריכת הזרם תהיה נמוכה עוד יותר).

פורסם

למלות את הסדקים באיזה חומר ?

- מישהו אחד אמר לי לק לבן, האם זה מספיק טוב ? (הרכב לא מטאלי, ובצבע לבן)

לגבי ה GPS, אכן מדובר בכאמפר או שניים, אז אם הבנתי נכון אתה אומר לחבר את המעגבל במקביל לשקע מצית ?

כרגע המצית לא מחובר מהזנה לאחר סיבוב הסוויץ, אלא תמיד מחובר, היכן אוכל לחבר אותו שיפעל רק בסיבוב הסוויץ ?

פורסם

תמלא את הסדקים עם צבע הרכב.

את ה- GPS תחבר רק דרך הסוויץ כי זליגת זרם כזו תרוקן לך את המצבר תוך יומיים - שלושה (אם לא תניע את הרכב בפרק הזמן הזה). במידה ושקע המצית לא מחובר דרך הסוויץ הוא איננו מתאים למטרה הזו.

• תוכן חדש...