Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8329 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רכב פיז'ו 206. הרמקול שמותקן הוא קומפוננט Magnat Xtrema 213-הוא רמקול מאוד חזק מסוגל להגיע ל-150RMS.יש לי בעיה של אקוסטיקה בדלתות הקידמיות בגלל אופן היצור (הפלסטיק והמתכות) שלהם אני מקבל עיוות בצליל (בבאס בעיקר והמיד מתעוות מעט) בווליום גובה ונאלץ להוריד את רמת הבאס .

יש לי מספר שאלות:

1. האם חומר איטום ישפר משמעותית ?

2. האם ישנה דרך לבנות תבנית אקוסטית חדשה לרמקול על גבי הדלת ?

תודה לכל מי שיעזור

:D

פורסם

יש חומר שמרססים על כל הפח של הרכב מביפנים וזה יוצר אקוסטיקה מדהימה וחוסם את הרעשים מבחוץ

אתה יכול גם לנסות ליקנות בד אקוסטי ולהדביק על הדלת(לאחר שתוריד את הפלסטיקה ישר על הפח בימקום הניילון שישנו שם זה גם עוזר

או יותר פשוט ישנו צמר סלעים שדוחפים לדלת אבל שים לב שזה לא יפריע לחלון ועוד

בחר את השיטה שתתאים לכיס שלך לפי ניסיוני בניה של תיבה אקוסטיט לאתעזור בדלת כי היא צריחה להיות בולטת מה שמפריע ולא אסטטי

MIKE 306

פורסם
יש חומר שמרססים על כל הפח של הרכב מביפנים וזה יוצר אקוסטיקה מדהימה וחוסם את הרעשים מבחוץ

אתה יכול גם לנסות ליקנות בד אקוסטי ולהדביק על הדלת(לאחר שתוריד את הפלסטיקה ישר על הפח בימקום הניילון שישנו שם זה גם עוזר

או יותר פשוט ישנו צמר סלעים שדוחפים לדלת אבל שים לב שזה לא יפריע לחלון ועוד

בחר את השיטה שתתאים לכיס שלך לפי ניסיוני בניה של תיבה אקוסטיט לאתעזור בדלת כי היא צריחה להיות בולטת מה שמפריע ולא אסטטי

מה העלויות?

כמה עולה התרסיס הזה ולכמה הוא מספיק?

כמה עולה כל מטר של החומר איטום?

פורסם

בד אקוסטי זה סך הכל בד עם חורים קטנים, איך הוא יעזור למניעת רעשים באמת שאני לא יודע.

צמר סלעים בכלל לא קשור למניעת רעשים וגם לו לא יהיה שימוש כאן.

ספריי יכול לעזור, יש לרוקפורד ספריי שנקרא noise killer עלותו כ120 ש"ח לבקבוק, פעם אחרונה שבדקתי.

פתרון טוב יותר הוא DYNAMAT שאלו יריעות שאתה מדביק לדלת, הן מקשיחות אותה וע"י כך מונעות ויברציות וכמו כן מבודדות רעשי דרך.

זה שהרמקול מסוגל לספוג 150W לא אומר כלום. לאיזה מגבר מחובר הסט? יתכן ופשוט יש לך עיוותים ברמקולים (אני מעריך שלכן 205 שאל אם יש לך מגבר) בשל מחסור בהספק ודחיפת המגבר (בין אם הוא חיצוני או זה של הרדיו דיסק) מעבר ליכולתו ואתה מפרש את העיוות כרעש מהדלת.

פורסם

קודם כל תודה רבה לכל מי שהתעניין וניסה לעזור ולגבי המגבר הוא:

בזוקה הסדרה החדשה שלהם EL Series 4 Channel 240 watt amplifie

link: http://www.bazooka.com/productAutoAmplifiersEL.asp?id=196

המגבר נשלח למעבדה של ס ג'י אלקטרוניקס והוא מוציא בפועל 80x4 וואט RMS ולא 65x4וואט RMS כמו שמצוין בפירוט שבלינק.

לפי מיטב ידעתי יש סוגים ורמות שונות לחומר איטום, האם יש מקום שאפשר לברר על החומרים השונים ורמת האיכות שלהם ?

עוד שאלה אחרונה קטנטונת האם קיים מתקין המרכז הארץ שמתמחה בפתרונות אקוסטיקה לרכב ?

• תוכן חדש...