Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7064 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ע"פ האתר B2BIT הבדלי הביטוח עומדים על קצת פחות מ-600 ש"ח לשנה - דהיינו 3000 ש"ח ב-5 שנים.

ע"פ האתר MOTORCAR ירידת הערך הצפויה של C4 גדולה ב- 10000 ש"ח ב-5 שנים - אם תצליח למכור במחיר מחירון.

לכן ההבדל בביטוח וירידת ערך עומד על מינימום של 7000 ש"ח ב-5 שנים.

"לא בדקתי, אבל מי אמר שזה לא ככה גם עם ה-C4" - מכיוון שאף אחד מאיתנו לא בדק, נניח שאין הבדל מבחינת טיפולים שוטפים.

עד היום, בכל דו"ח של סטטיסטיקת תקלות שראיתי סיטרואן סגרה את הרשימה בשעה שמאזדה הייתה בחלק העליון.

גלעד

אתה מוכן לספק כאן קישור לדו"ח שמראה כי סיטרואן במצב גרוע מבחינת תקלות?

אודי

פורסם

סקר TUV הגרמני לרכבים עד גיל 3 שנים (משנת 2005):

http://www.bmwgtn.ru/different/tuv2005/2b.jpg

המזדה הכי "מוצלחת"- במקום השני והכי "גרועה" במקום ה-40

הסיטרואן הכי "מוצלחת"- במקום ה43 והכי "גרועה" במקום ה-92

מתוך 110 רכבים.

גם המזדה הכי פחות אמינה יותר אמינה מכל סיטרואן.

גלעד

פורסם

יש לי 3 2.0 5 דלתות.

רכב מצוין, הקומפקטית הכי "ספורטיבית" (לא כולל 147, סדרה 3, וכולי).

יש קצת מחסור במומנט בסלד נמוך, גיר 4 ההילוכים לא עוזר.

היתרון הוא הגיר שבמצב ידני לא מחליף הילוך לבד (חוץ מעצירה) ולכן אפשר תמיד להשתמש בבורר.

הרכב קצת מקרקש, "שחור" מדי לדעתי מבפנים (יש שאוהבים).

מצד שני הוא מאוד חזק (דורש סלד גבוה), אמין בטרוף, התנהגות כביש מעולה, זריז, הגה לא רע (יחסית להיום).

ה C4 יפיפיה, מאובזרת, נוחה, שקטה והתנהגות כביש מצוינת

עכשיו השאלה היא מה אתה מעדיף?

אמינות - 3

שמירת ערך - 3

"ספורטיביות" - 3 (היא לא ממש מכונית ספורט אבל יש לה שילדה מעולה והתנהגות כביש מעולה)

נוחות - C4

איבזור - C4

כוח - 3

יופי - עניין וטעם אישי

מרחב פנים - C4

מקווה שעזרתי....

פורסם

בקשר לביטוח - אני לא יודע כמה אפשר לסמוך על B2BIT. מזדה 3 יקרה מאוד בביטוח, ו-307 זולה יחסית (ההנחה שלי ש-C4 לא פחות זולה). זה יכול בקלות להיות יותר מ-1000 בשנה הפרש. אם גם עלויות האחזקה תהיינה נניח חצי - זה בהחלט מבטל את ההפרש. כמובן שעל אמינות אי אפשר לקבוע אבל אפשר להניח שכאן ה-C4 תהיה פחות טובה. כמה פחות? לך תדע...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
בקשר לביטוח - אני לא יודע כמה אפשר לסמוך על B2BIT. מזדה 3 יקרה מאוד בביטוח, ו-307 זולה יחסית (ההנחה שלי ש-C4 לא פחות זולה). זה יכול בקלות להיות יותר מ-1000 בשנה הפרש. אם גם עלויות האחזקה תהיינה נניח חצי - זה בהחלט מבטל את ההפרש. כמובן שעל אמינות אי אפשר לקבוע אבל אפשר להניח שכאן ה-C4 תהיה פחות טובה. כמה פחות? לך תדע...

רוני

אני הגעתי להצעת הביטוח הזולה ביותר לרכב שלי דרך האתר B2BIT ומנסיוני אפשר לסמוך עליהם.

פורסם

כמו שרוני אמר,הביטוח של המאזדה יכול להגיע להפרש של 1000 שקל ובלי שום הגזמה.

לחבר של אבא שלי כבר גנבו 3 מאזדה 3 שהוא קנה,לכן אולי זה מצדיק את המחיר.

אבא שלי עכשיו בדיוק בדילמה אם לקנות מאזדה 3,בגלל הביטוח ובגלל חבר של אבא שלי הוא חושב פעמיים.

פורסם
יש לי 3 2.0 5 דלתות.

רכב מצוין, הקומפקטית הכי "ספורטיבית" (לא כולל 147, סדרה 3, וכולי).

יש קצת מחסור במומנט בסלד נמוך, גיר 4 ההילוכים לא עוזר.

היתרון הוא הגיר שבמצב ידני לא מחליף הילוך לבד (חוץ מעצירה) ולכן אפשר תמיד להשתמש בבורר.

הרכב קצת מקרקש, "שחור" מדי לדעתי מבפנים (יש שאוהבים).

מצד שני הוא מאוד חזק (דורש סלד גבוה), אמין בטרוף, התנהגות כביש מעולה, זריז, הגה לא רע (יחסית להיום).

ה C4 יפיפיה, מאובזרת, נוחה, שקטה והתנהגות כביש מצוינת

עכשיו השאלה היא מה אתה מעדיף?

אמינות - 3

שמירת ערך - 3

"ספורטיביות" - 3 (היא לא ממש מכונית ספורט אבל יש לה שילדה מעולה והתנהגות כביש מעולה)

נוחות - C4

איבזור - C4

כוח - 3

יופי - עניין וטעם אישי

מרחב פנים - C4

מקווה שעזרתי....

לדעתי תגובה מתמצתת שיכולה לסגור את השרשור. ותמיד יהיו בלת"מים (בלתי-מתוכננים) ב-C4. סטטיסטיקה, רבותיי. (שלא תבינו אותי לא נכון, אני אוהב מכוניות צרפתיות ואישית, מוכן לבלות יותר במוסכים בשביל רכב צרפתי ספורטיבי. אני רק לא אוהב את אלה שמנסים בכח למצוא תירוצים לכך שהן לא פחות אמינות מהיפניות).

::::::::::::::::::::::::

גילוי נאות: אם אני מוצא וולקן 3 דלתות שמורה במחיר הוגן - אני קונה תוך יום-יומיים. 5 דלתות שמורה כבר מצאתי - אבל אני לא מוכן להסתכל על הכיעור הזה כל בוקר. מצטער.

פורסם

כן, הכל טוב אבל יש רק הערה אחת.

כנראה שכל מי שחושב שהמזדה יותר זריזה, לא טרח לבדוק זאת.

לפחות לפי הנתונים היבשים, התאוצה של שני הרכבים למאה, זהה - 10 שניות...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אולי כדאי שיגיבו כאן אנשים שאשכרה נסעו על הרכב.

בדרך כלל נתונים זה סבבה , אבל כשזה הופך להיות שרשור של "כמו שרוני אמר" זה כבר מתחיל לעצבן.

מנסיון על הרכבים הדיעה שלי היא כזו:

1. ביצועים - המזדה עדיפה.

2. נוחות - הסיטרואן.

3. איכות ואבזור - אני מוצא את המזדה איכותית יותר. לסיטרואן יש יותר גאדג'טים.

4. אין לי מושג.

בהצלחה.

GOT סחוג?

פורסם
כן, הכל טוב אבל יש רק הערה אחת.

כנראה שכל מי שחושב שהמזדה יותר זריזה, לא טרח לבדוק זאת.

לפחות לפי הנתונים היבשים, התאוצה של שני הרכבים למאה, זהה - 10 שניות...

נתוני היצרן הם ממש לא משהו שאפשר לסמוך עליו. למשל, אלה של ה-C2 VTS מדברים על 8.3 שניות, בפועל - 10. אני מוכן להתערב שה-3 תהיה מהירה יותר, ולו בגלל תיבת ההילוכים של ה-C4 (וגם יחס הספק משקל עדיף).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...