Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בנושא חשמל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7100 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עקב החלפת טמבון בוטלו האיתותים בטמבון, והעברתי אותם במקום פנסי החנייה שהיו, שמתי נורה כתומה והחלפתי בין החוטים של האיתות לפנסי החנייה יחד עם הקונקטורים שלהם.

שניתקתי את הקונקטורים של האיתות והחלפתי עם קונקטור של הנורות חנייה הוא הראה לי שיש חיבור לא תיקן(שאותתי האיתות עבד מהר כמו שיש קצר)

רק כאשר חברתי את שני הקונקטורים(של האיתות ושל הנורת חנייה) על אותו חוט הזרם של האיתות ואת חיווט פנסי החניה השארתי ללא ראש מבודדים הכל פעל כמו שצריך .

מישהו יודע למה זה יכול להיות?

האם הוא מזהה איכשהו את הקונקטור של האיתות ומשהו אחר הוא פשוט לא מקבל?

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

פורסם

לא מובן לי מה אתה מנסה לתאר.

בכל אופן, אם ביטלת את אורות החניה, ודא שהמחברים ,התקעים שלהם מנותקים.

אם העברת את נורית האיתות לפנס החניה, או השתמשת בנורית שהיתה שם, ודא שאור האיתות מצריך נורה 21W לאיתות במקום 5W של חניה.

לנורת האיתות יש לחבר את הפלוס ואת המינוס שהגיעו לנורת הוונקר בפגוש שהיה.

יש לוודא שהפנס (חניה שהוסב לוונקר) מסוגל לעמוד בעוצמה פי 4 של נורית האיתות (להלן וונקר) , ולא, התקן נוריתשל 10W לצורך האיתות, קצת חלש, אבל נראה שיספיק.

אם אין לך מספיק ידע בחשמל או בביצוע הנ,ל , גש לחשמלאי מוסמך לרכב.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אני אסביר את זה באופן הכי פשוט

החלפתי בין הקונקטורים של האיתות לנורות חנייה עכשיו בכבל של האיתות יש את הקונקטור של האור חנייה ככה שפנס האור חנייה מתפקד כמו איתות ,

שבצעתי את ההחלפה זה לא עבד כמו שצריך אבל שהוספתי הקונקטורים של אורות החנייה בנוסף לקונקטורים של האיתותים העסק עבד כמו שצריך מישהו יודע למה?

הרכב הוא פורד אסקורט RS שנת 94

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

פורסם
אבל שהוספתי הקונקטורים של אורות החנייה בנוסף לקונקטורים של האיתותים העסק עבד כמו שצריך

הרכב הוא פורד אסקורט RS שנת 94

זהו המשפט הלא ברור.

נראה לי שבכל מקרה הבנתי מה הבעיה. בסופה של ההחלפה נוצר מצב שנורות האיתות הוחלפו לנורות בעלות הספק אחר. זה לכשעצמו גורם לשינוי בזמן ההשהיה של מעגל האיתות. התנגדות הנורות הינה חלק ממעגל ההשהיה ומכאן התופעה.

פורסם

הבעיה שלך אם אני מבין את סך כל התיאורים שלך ומסיק מסקנה נכונה, החיבור כנראה כן היה נכון, עקב שנורית החניה שהפכת לנורית וונקר היא 5W ולא 21W , האוטומט פעל בקצב כפול (מה שנקרא מהר ולא תקין אצלך)

הסבת הנורות ל 21 וואט תפתור את הבעיה, אך עלולה לגרום לבעיה אחרת שאולי בית הנורה לא יעמוד בעומס. מצד שני, הוונקר לא עובד כל הזמן לעומת האור חניה שעובד כל הזמן (בלילה) כך שסביר שלא תהיה בעיה.

מציע שוב, גש לחשמלאי, עניין של סכום 2 ספרות בודדות. מה הסיפור, אתה עלול בסוף לעשות נזק.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...