Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7060 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני מעוניין לקנות את הרדיו דיסק הזה.

יש לי שאלה אם אני אחבר אליו מורל פולס וסאב של קיקר C12 לטווח של חודש-חודש וחצי בערך האם הוא יגביר לי אותם בצורה סבירה?

הבנתי שהוא מוציא לערוץ בסביבות ה17 RMS לערוץ.

כמובן שאני מבין שזאת לא תהיה הגברה כמו של מגבר שמוציא 300 RMS בגישור או 100 לערוץ אבל עדיין יהיה אפשר לשמוע סביר ועם קצת ווליום חזק?

והאם זה יכול לגרום לבעיות ברכיבים?

דבר נוסך עם כאלה רכיבים על איזה מגבר אתם יכולים להמליץ? כי בהתחלה חשבתי על הZ4200 אבל הבנתי שהוא מגבר די חזק ואין לי צורך בוא בשביל כאלה רכיבים.

אז איזה מגבר אפשר לקנות שיגביר אותם בצורה טובה וגם אולי יהיה יותר זול מהZ4200?

פורסם

אל תחבר סאב לרדיו דיסק ועוד לפני שתענה בבקשה אל תתעקש על זה זה מאוד לא מומלץ תחבר רק את הפולס , חוץ מזה גם אם זה אפשרי ותחבר לרדיו דיסק בגישור את הסאב וכלום לא ידפק הסאב אולי יוציא שיעול מסכן ויצחק על ההגברה מהרדיו דיסק אז פשוט תחכה למגבר.

פורסם

לא אני לא רוצה לחבר אותו בגישור להד יוניט.

לרדיו דיסק הזה יש 3 יציאות למגבר ככה שיש יציאה מיוחדת לסאב והאם זה יהיה ככה לא מפוצץ אבל ישמע די בסדר לתקופה של חודש?

והאם זה יכול לאיזשהם בעיות בציוד?

פורסם

היציאות שאתה מדבר אליהן כמו שאני מבין (לא מכיר את HU) הן יציאות RCA והן יציאות שלא תוכל לחבר אליהן כלום כי אלה יציאות שמוצאיות אות למגבר (היציאה לסאב היא כדי שתיהיה שליטה על עוצמת סאב ללא קשר לכיוונים כמו FAD ו BAL.

• תוכן חדש...