Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7102 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רעש מהשסתומים. הרעש הוא לא קבוע. הוא יורד ועולה בעוצמתו. לפעמים הוא לא נמצא שם בכלל. לאוטו 153,000 ק"מ.

זה נראה לי הגיוני שאם ישנה בעיית שסתומים, הרעש יישאר שם תמיד ולא ילך ויבוא כל הזמן. האוטו מטופל בצורה מקצועית (לפחות כך הייתי רוצה לחשוב). לא חוסך בכסף בטיפול באוטו. יש רעיונות למישהו?

פורסם

שמן סינטטי. פילטר שמן אורגינלי. בוצע FLUSHING או איך שזה נקרא לפני פחות מ 10,000 ק"מ.

מרימים הידרואליים חלשים זה גם מה שאמר המכונאי. השאלה היא איך פותרים את זה. זה נראה לי

לא סביר להחליף מנוע שעשה 153,000 ק"מ כדי להפסיק רעש כזה. המכונאי אמר שצריך לפתוח מנוע

כדי לטפל בזה. אני לא פותח כלום. אני מחליף. זה מעט מידי ק"מ כדי להחליף מנוע ונשמע לא סביר.

פורסם
המכונאי אמר שצריך לפתוח מנוע

כדי לטפל בזה. אני לא פותח כלום. אני מחליף. זה מעט מידי ק"מ כדי להחליף מנוע ונשמע לא סביר.

אם אתה רוצה להחליף למרות שהמכונאי אמר שאפשר לפתוח את המנוע ולתקן את הבעיה - אז על מה אתה מתלונן?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
שמן סינטטי. פילטר שמן אורגינלי. בוצע FLUSHING או איך שזה נקרא לפני פחות מ 10,000 ק"מ.

מרימים הידרואליים חלשים זה גם מה שאמר המכונאי. השאלה היא איך פותרים את זה. זה נראה לי

לא סביר להחליף מנוע שעשה 153,000 ק"מ כדי להפסיק רעש כזה. המכונאי אמר שצריך לפתוח מנוע

לדעתי יש לך לחץ שמן נמוך כתוצאה משמן דליל מידי

סינטטי לא הולך טוב עם ה-RS2k , תחליף ל-10w40 חצי סינטטי

בקשר למכונאי תבקש חוות דעת שנייה , לפתוח ראש באוטו הזה ולמצוא מרימים חליפיים זה בכלל לא פשוט ובטח שלא זול

ואל תעשה כלום בלי שתדע שיש לך את כל חלקי החילוף באוטו הזה שלא פשוטים להשגה

ו-SHELLCASE

לא כל מה שהמכונאי אומר זה קדוש

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

שאלה כללית ברשותך, 153K ק"מ לרכב שנת 94 זה אומר 12K ק"מ לשנה לרכב שקונה אותו מי שאוהב לנהוג, זה קצת נמוך לטעמי.

קשור את זה עם העובדה שבפורד יש רק 5 ספרות במד המרחק ומיד צצה השאלה, מאיפה הביטחון שהאוטו נסע 153K ולא 253K או חו"ח 353K ק"מ?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לחבר שלום

ברכבים בעלי מנועי עתירי סלד ,לא מומלץ לעשות פלאשינג כאשר מוסיפים חומר מדלל על בסיס דטרגנט זה או אחר ,תהליך הפלאשינג אמור להעשות בתוספת לשמן חדש מהאריזה ולאחר עבודה של שעה בתוספת כמה האצות המנוע ,ריקון והחלפת שמן חדש נוסף ופילטר

במקרה שלך כל זאת לא נעשה ,החלף שמן ופילטר והבעיה תעלם ,באם יהיו עוד מעט נקישות חזור על הפעולה בשנית ,אין לנוע עם הרכב במצב הנוכחי

יגאל

• תוכן חדש...