Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7077 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבל מלכתחילה למה לתת לקומפוננט באס ?!

לא חבל,זה סתם מרעיד את הדלת,עדיך לסנן את הבאס עם הקרוסס או דרך המערכת.(כמובן שצריך מערכת ממש טובה שתדע לעשות את זה.ז"א לסנן קדמיים לחוד,סאב לחוד וטוויטרים לחוד).

פורסם

אם לא תיתן לקומפוננט באס אתה תשמע ותרגיש שכל הבאס מגיע לך מאחורה, כאשר קומפוננט יורד נמוך וגם נותן את תדרי הבאס אתה תרגיש שכל הבאס( או רובו) בא לך מהבמה הקידמית,המצב הרצוי.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

אני רוצה להבין,ראיתי דפי נתונים של הרבה מאוד קומפוננטים איכותיים, נגיד שטווח ההעינות הממוצע שלהם לתדר

נע בין 50 הרץ לאיזור ה25 קילוהרץ (כמובן ממוצע,יש חברות איכותיות השטווח הנל יותר רחב).

עכשיו בוא נסכים לדוגמה שכאוהב היפהופ אתה רוצה שהקומפוננט של יעביר תדרים נמוכים כי אתה אוהב את הבאסים.

אבל מצד שני לאזון שלה לא אכפת מאיפה "מגיעה" הבאס,וקוטר הרמקול הוא 6.5 (במקרה הטוב הממברנה של הרמקול בקוטר 6+ כי החברות יודעות לכתוב קוטר של רמקול אבל הן גונבות ממנו עם כל המסגרת שבא מסביב,ככה שנטו אתה מקבל 6+ אינץ של ממברנה שטווח תנועה של באזור ה4מ"מ והיא צריכה לדחוף כמות אוויר מסויימת).

אז למה לעזעזל לאמץ רמקול כזה בתדרים נמוכים,כשהרבה יותר קל לו להפיק צליל בתדרים בינוניים,אז תסנן לו באסים עד אזור ה65-70 הרץ,ולאזור ה70 הרץ יכול לרדת לך גם קומפוננט די פשוט.

תן לרמקול מסיבים להפיק את הבאסים.

כמובן דעתי זו שלי בלבד.

נ.ב.

מה זה להרגיש באס? זה להריגש את הרעידות בדלת שהרמקול עושה?!

פורסם

חחחח... עד שלא תשמע לא תבין.

באמת, מיד באס חזק שנותן לך גם באס, יגרום לכך שאתה תחשוב, ותרגיש, שכל הבאס מגיע לך מהקומפוננט הקדמי.

תגיע למפגש צפון ותשמע את הרכב של אדי eddy ותבין מזה שהבאס בא מקדימה.

( ואדי, תראה איך אני מפרגן לFNQ ולאיטום:))

אמיר

פורסם

לדעתי הרעיון,שחילקו את הרמקולים לסוגיהם כמו שהם מחולקים כיום (מידים,טוויטרים,סאבים,ולכל ההכלאות שנוצרו) לא בא סתם

יש מאחורי זה הגיון מסויים.

ומיד שעושה עבודה של סאב,די משאיר את האפקט של הסאב מובטל...

אם אתה מקביל את זה רציה זה בערך כמו להגיד למורסי גרין לרוץ מרתון.

פורסם

... חבר... אתה מתייעץ? או שאתה פשוט אומר מה שאתה חושב ולא רוצה להקשיב?

לך אין ניסיון, לי יש קצת ניסיון, ומה שאני אומר לך מבוסס.

המיד לא אמור לשמש כסאב, הוא גם לא יהיה מסוגל בחיים.

זה שרשום לך שמיד יורד ל45HZ לא אומר שהוא עושה את זה בצורה המיטבית, ה45HZ שתקבל ממיד ועוד בדלת לא אטומה יהיה חלש מאוד.

תגיע למפגש, תשמע, ותבין. ההמלצה ההכי טובה שלי אליך.

אמיר

• תוכן חדש...