Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7091 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני צריך עזרה שלכם בבקשה בקניית מערכת לרכב

אז ככה יש לי כבר מערכת אבל אני רוהצ משהו יותר משוכלל חשבתי אולי אתם תעזרו לי ותמליצו לי על משהו

יש לי:

מערכת פיוניר MP3 פרמייר {הדולפינים}

סאב 12" של קורפורד

זוג רמקולים אחוריים של Cerwin Vega

http://zap.co.il/model.asp?model_id=20711

מגבר http://www.gv-system.com/product_info.php?products_id=225

וסט קומפוננט של HERTZ 6.5

עכשיו אני מחפש משהו יותר משוכלל מבחינת עוצמה ואיכות אני מדבר על להחליף רק את הרמקולים קדמיים ואחוריים

ועם אין ביררה גם את המגבר אבל זה לא בתיכנון שלי

אני רוצה משהו מפוצץ שאני לא יכול לשבת באוטו ואני רוצה איכות חשוב לי שלא יהיו ריכרוכים שאני מגביר

יש לציין שאני נוהג על רכב גדול יחסית {שברולט לומינה} ואוהב ת'מערכת שלי זה מה שאני מחפש את העוצמה שחיפשתי ואת האיכות

אבל עכשיו אני רוצה יותר

תודה רבה שסוף שבוע נעים לכולם

פורסם

אני ראיתי שרדיו דיסק זה לא מה שאתה מחפש אבל גם לי יש פיוניר פרמייר דולפינים.

אניי מתת להחליף אותו.. שמעתי מישהו עם מערכת אחד לאחד כמו שלי רק עם רדיו דיסק של JVC

אמנם רדיו דיסק יקר ואיכותי של JVC אבל איזה הבדל באיכות אתה לא מבין שמיים וארץ.

אז אם אתה מחפש איכות תתחיל מהרדניו דיסק אני מאוד התאכזבתי מפיוניר א לפחות ממה שיש לי.

פורסם

ההשוואה שלך לא במקומה.

גם אם המערכת זהה עדיין יש הבדלי אקוסטיקה בין רכבים שונים, איכות החיווט והתיעול שלו, זיוות הרמקולים ביחס לנקודת ההאזנה וכו'...

אני לא מתיימר לומר ש-HU זה או אחר טוב יותר או פחות מהשני אבל ישנם משתנים רבים בין המערכות גם אם הרכיבים זהים.

רפי.

הנוכחית | אבארט פונטו אבו אסהאסה

אקסית 1 | אלפא רומיאו מיטו תלתן ירוק

אקסית 2 | אלפא רומיאו 164 סופר ידנית (הי"ד)

• תוכן חדש...