Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6754 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

בשעה טובה מחר אני לוקח רכב לבדיקה במכון בדיקה ... (מחפש רכב כבר חודש וחצי כמעט) הרכב הראשון שאני לוקח לבדיקה.

הרכב הוא פיאט פונטו 75SX. שמורה מאד וטופלה רכב במוסיכם של פיאט עם קילומטרג' נמוך.

מאחר ואני לא "איש רכב" אין לי מושג מה אומרת הבדיקה.

הבנתי שישנם סעיפים בהם מכון הבדיקה "מכניס" רק כדי לכסות את ישבנו מפני תביעות עתידיות. מה הם הסעיפים ?

למה באמת כדאי לתת מישקל בבדיקת הרכב במכון הבדיקה ?

אני מתכנן לעשות את הבדיקה במכון דרום בת"א, מכירים את המקום או ממליצים עליו ?

מכירים מקום אחר ... ?

כל הערה או הארה יתקבלו ממש בברכה, תודה.

פורסם

לפעמים אפשר להסתפק בבדיקה אצל מוסכניק שאתה סומך עליו. אם בכל זאת אתה הולך למכון אז הנה כמה עצות.

לפני הנסיעה למכון תוודא את מצב הרכב עד כמה שאתה יכול:

* תוודא שבהנעה נורות האזהרה (כריות אוויר, ABS וכו') נדלקות ונכבות.

* תוודא שימוש בנוזל קירור ולא במי ברז.

* תוודא שהרכב לא מעשן. (תן גז ותסתכל שלא יוצא עשן מהאגזוז)

* ערוך נסיעה קצרה ותוודא שההעברת הילוכים מתבצעת באופן חלק ושאין רעשים מוזרים.

תלך למכון בדיקה שאתה בוחר ולא לפי דרישות המוכר.

בסוף הבדיקה הבוחן יתן לך את דפי הסיכום ויעבור איתך עליהם. אל תתבייש לשאול שאלות על כל מה שאתה לא מבין או לא בטוח לגביו. תנסה להבין למה מתיחס כל ליקוי ואם המצב חמור. אם מדובר על סעיף של קצה שילדה, תבקש הסבר מדוייק לגבי המיקום והחומרה.

מומלץ לאחר הבדיקה להיכנס למוסך שאתה מכיר וסומך עליו על מנת לקבל הערכת מחיר לתיקון הליקויים שיופיעו בבדיקה.

אתה יכול להעלות לפה את תוצאות הבדיקה וישמחו לעזור לך אם יהיו שאלות.

אסף

• 11 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
שלום לכולם.

בשעה טובה מחר אני לוקח רכב לבדיקה במכון בדיקה ... (מחפש רכב כבר חודש וחצי כמעט) הרכב הראשון שאני לוקח לבדיקה.

הרכב הוא פיאט פונטו 75SX. שמורה מאד וטופלה רכב במוסיכם של פיאט עם קילומטרג' נמוך.

מאחר ואני לא "איש רכב" אין לי מושג מה אומרת הבדיקה.

הבנתי שישנם סעיפים בהם מכון הבדיקה "מכניס" רק כדי לכסות את ישבנו מפני תביעות עתידיות. מה הם הסעיפים ?

למה באמת כדאי לתת מישקל בבדיקת הרכב במכון הבדיקה ?

אני מתכנן לעשות את הבדיקה במכון דרום בת"א, מכירים את המקום או ממליצים עליו ?

מכירים מקום אחר ... ?

כל הערה או הארה יתקבלו ממש בברכה, תודה.

שלום,

כלל : תמיד, חובה !!! לבדוק רכב במכון בדיקה, יש למכון את הכלים והידע המצטבר לגלות פגמים וליקויים בכלי רכב , זהו מקצועו ,

המכון ישא באחריות על כל פגם שלא התגלה במהלך הבדיקה, בשביל השקט הנפשי שלך שווה לך לבדוק, כל המכונים טובים !!

נ.ב

רק כ-5% מהסעיפים הם "כיסוי- תחת" המלווים בניסוחים לא ברורים ועל מערכות לא חשובות.

בברכה

דוד ברזילי

מנהל מכון מונדיאל לבדיקות רכב

באר שבע

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

• תוכן חדש...