Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7108 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כחודש חודשיים הייתה ברכב בעיית התחממות . הלכתי למוסך והבעיה הייתה ביונט מאוורר שלא הפעיל אותו , לאחר שבעיה זו תוקנה שוב האוטו התחמם אז המוסכניק שלי הסתכל וראה שאין נזילות (וכמובן המאוורר עובד)ואמר שאולי אני צריך לעשות ניקוי רדיאטור כי יש מצב שהוא סתום,

ובאמת במכון רדיאטורים אמרו שהרדיאטור היה מעט סתום אז ניקו לי אותו ושמו לי אנטי פריזר מהול עם מים מהברז,לאחר הטיפול הזה חודש הרכב לא עשה בעיות , אבל בשבועיים האחרונים כמעט כל פעם שהאוטו עומד בפקק הרבה זמן או בחניה שאני חונה המד חום עולה לכיוון המסוכן ואז אם אני מתחיל ליסוע טיפה ושם גז המד חום יורד במהירות לטמפ' הנורמלית שלו.

אני כבר משתגע אני לא יודע מה כבר לא בסדר מי שיכול לעזור שיגיב תודהה.

****הונדה סיוויק 97****

פורסם

קודם כל תבדוק האם אכן המאוורר נכנס לפעולה.

אם הוא אכן נכנס לפעולה, תבדוק האם הטמפרטורה יורדת רק כשאתה נוסע או שמספיק שאתה מרים את הסל"ד כשהרכב עומד. אם כשאתה מרים את הסל"ד בעמידה הרכב מתחיל להתקרר - ייתכן שמשאבת המים שלך זקוקה להחלפה.

פורסם

אין מילה כזו פקו"ם. הוא מתכוון לאטם ראש.

וכשיש סימפטומים כאלו שהולכים ומתגברים הם לא נגרמים בגלל אטם ראש, להיפך.

אם יש סימפטומים כאלו והם הולכים ומתגברים והנהג מתעלם מהם - הם גורמים לפריצת אטם ראש.

פורסם

הרשו לי לתקן את דברי, לאחר התחממות של המנוע, החלה, ככל הנראה, בריחת לחץ קטנה למערכת הקירור, בהתחלה החליפו לי במוסך רדיאטור, טרמוסטט, יוניט, משאבת מים, והכל ללא הועיל.

בדיעבד הסתבר, כי, ככל הנראה, בועות האויר גרמו, לפעמים, ליוניט החום לא לעבוד ואז הרכב היה מתחמם.

בהתחלה הייתי מכבה אותו לכמה דקות וכאשר הייתי מניע מחדש התופעה הייתה "נעלמת" עד לפעם הבאה, ועם הזמן והקילומטרים שנוספו לרכב, הדבר הלך והפך יותר ויותר שכיח, עד שלא היה מנוס משיפוץ ראש.

פורסם

אתה מטפל במוסך מורשה או במוסך פרטי,אם אתה מטפל במוסך פרטי כדאי שתיסע למורשה,כמו שאבא שלי תמיד אומר "אין כמו הבית של האוטו"

פורסם

לחבר שלום

את הפתרון לתקלה כבר רשמת בעצמך,ישנה העברה של גזים לוהטים מתא השריפה בראש המנוע אל מערכת הקירור במיחוד כשהרכב בטמפ עבודה

יש להחליף את אטם ראש המנוע ולשפץ את ראש המנוע ,ישור שטח, ובדיקת אטימת השסתומים

עשה זאת בהקדם אחרת תמצא צינורות מפוצצים ,או דוד ראדיאטור סדוק או פרוץ ,או סליל חימום פנימי מפוצץ

יגאל

פורסם

לא לבלבל בין פותח השרשור לין מי שהגיב לגבי בעיה באטם ראש. תגידו גם אתם התגייסתם בפקו"ם? :-)

כדי לאמת חדש כזה משתמשים בטסטר (אוליי מישהו מהמומחים יגלה לי כבר את שמו המקצועי) שמאתר גזי פליטה במערכת הקירור.

• תוכן חדש...