Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7117 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Skyline GT-R34 vbmenu_register("postmenu_1168583", true); -כל כך הרבה שטויות בהודעה אחת.

דבר ראשון ה8004 של אוריון הוא 100RMS מוצהר ל4 ערוצים ומוצהר אף יותר מזה במצב עבודה של 14.5V זה דבר ראשון.

דבר שני ואת זה לא אני אמרתי אלא הבחור ממורל שהגעתי אליו לאחר שהמיד של ההייבריד אוויישן שלי נשרף (והוא טיפה טיפה מבין יותר ממך ומכל היומרות שלך להיות מבין גדול כי הוא סיים את לימודיו בהנדסת שמע או לא יודע מה הוא אמר לי באותו יום בטכניון)- הוא שאל אותי על איזה מגבר אתה מפעיל את הסט? אז אמרתי לו קאדנס 4 יציאות של 75RMS, אז הוא אמר לי אני אתקן לך את הרמקול בחינם רק בגלל שאני והמתקין שלך חברים טובים ויש לך מזל בקטע הזה כי סלילים שרופים הם לא חלק מהאחריות.

והוא הוסיף ואמר אל תנסה להגביר את הרמקולים שלך באמצעות מגבר כל כך חלש ואני שאלתי למה?במה זה יכול להזיק? והוא אמר לי כשהמגבר חלש בצורה כל כך ניכרת מההספק שהרמקול יכול לספוג הוא נכנס למצב של מאמץ יתר ואז מה שקורה זה שהוא שולח פיקים של חשמל אל הרמקול וזה בעצם מה שגרם לו להישרף.

אז אם הרוקפורד יכול לספוג 100RMS והFNQ זה סט חזק מאוד ושמעתי אותו אז רצוי מאוד לקנות מגבר באותו סדר גודל ולהנמיך מעט את הגיין כמו שאמר SOUNDMAN.

אז לפני שאתה תשרוף פה לאנשים את האלמנטים קודם תקרא,תשכיל ורק אחרי זה תצא בהצהרות...

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

וואו וואו איזה שטות מגבר עם הספק נמוך יכול לשלוח פיקים תגיד לבחור שילך ללמוד שוב את תורת החשמל

כל מגבר יכול לשלוח פיקים במיוחד מגברים זולים זה לא קשור להספק תפסיק לאכול מה שכל בן אדם שעובד באיזה חנות סטריאו אומר לכם גם מגבר של Hifonics שיוציא 120W RMS לערוץ יכול לתת לך פיק שישרוף את האלמנטים שלך ועם זה קורא יש לך בעיה ברשימה של כמה דברים:

1) חשמל ברכב

2) מגבר

3) כבלים שהרצת שווים לזבל

דבר שני אוריון היום מודדים את ההספקים לפי ההתקן החדש CEA 2006 שהוא תקן אירופי שהוא לא הכי מדויק

כמו שאמרת 100W RMS ב14.4V

כאשר רכב אינו יכול להוציא את זה אם אין לך כבל איכותי ומוליך כמו לא יודע מה מהמצבר למגבר או לא יודע איזה מצבר נוסף שרק המערכת פועלת עליו

ולכן מה שהיום יש ברוב המכוניות זה 13V ואפילו קצת יותר אז לכן לא תקבל 100W RMS במיוחד שכדי שתכנס לאתר שלהם ותקרא על התקן החדש ותראה שיש עוד דברים שמשפיעים ובסוף אחרי כל הזיון שכל שהחברה האכילה אותך וכל מה שאני רשמתי לך אני מבטיח לך שהמגבר של אוריון מוציא בסוף לא יותר מ80W RMS בלחץ כאשר JL מספקת לך נתון אמת של 70W RMS בין 13V-14V ואפילו מצהירה על זה בגדול כאשר רושמת ליד הנתונים RATED

• תוכן חדש...