Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

נסיעה ללא שמן גיר ברכב אוטומטי


hab28
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6650 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

יש לי רכב מיסחרי גיר אוטמטי כימעט חדש , נסע 40000 ק"מ , הייתה נזילת שמן מאגן השמן גיר ,נסעתי עד שהרכב כיעט נעצר , השאלה האם ניגרם נזק לגיר , נזק עתידי , בלאי מואץ לגיר ? תודה על התשובות ( תשובות מיקצועיות בבקשה)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא זה דווקא מעולה לנסוע בלי שמן גיר (למי שרוצה לטחון את הגיר).

 

מידת הנזק תלויה במידת חוסר השמן בה הגיר נסע ברוב הזמן. סביר להניח שנגרם נזק לגיר ובלאי מואץ מאד. את תוצאות הנזק אפשר שתרגיש בטווח הקצר ואפשר שבטווח הרחוק.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בדרך כלל במקרה כזה (ומנסיון שמאד כאב בכיס) כמעט תמיד אין מנוס משיפוץ מלא של הגיר.

 

(תשובה מוסמכת ממש תוכל לקבל מהמוסך שיפתח את הגיר )

סקודה יטי 2.0 TDI 4x4 (נמכרה)

וולוו XC40 T3 Momentum

טויוטה יאריס קרוס הברידית

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום אביב שאלתי היא אם אתה מיקצוען הכוונה שאתה עוסק בענף המכונאות , בכל מיקרה תודה על תשובתך

 

מה ההגדרה שלך למקצוען?!

לשאלתך אינני עוסק ברכב לפרנסתי, כך גם מהנדסי מכונות בעלי ידע רב במכונאות שחברים בפורום זה ועוד אנשים שאף אין להם השכלה פורמלית אך הם מומחים ברכב. כך שמזה אני לא מציע לך להסיק הרבה. אני ספציפית אלקטרונאי בהשכלתי.

 

בכל מקרה לדעתי ויתקנו אותי חברי הפורום אם אני טועה אין מקום לבצע פעולה מיוחדת חוץ מטיפול בנזילה ומילוי שמן. אהה גם תפילה תעזור. אם נגזר על הגיר למות אז הוא ימות כשימות ואז תשפץ אותו.

 

בכל מקרה אם אתה רוצה תשובה מפורטת מאיש גירים אתה יכול לפנות לחבר הפורום ספי שהוא בעל בית מלאכה לשיפוץ גירים אוטומטים. ספי הוא בחור מקצועי מאד, מומחה וגם נחמד וישמח לענות על שאלותיך. בצע חיפוש בפורום ותמצא את פרטיו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

×
×
  • תוכן חדש...