Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה רבה שי - השבוע אעשה סיבוב.

אם כבר אשקלון.

אתה מכיר אינסטלטורים ו/או מתקיני מערכות קיטור שאולי יחזיקו משאבת מים העומדת בדרישות?

פורסם

לחץ של 30 אטמ' במים הוא לחץ די גבוה ולא תמצא אותו בקלות (חוץ ממתקן ההתפלה ששם יש 80 אטמ' אבל בספיקות וצריכת חשמל שלא מתאימות לך). החבר'ה שאני מכיר בתחום עובדים או בביוב ששם הליצים הם בסביבות 3-4 אטמ' או ספרינקלרים שגם שם הלחצים נמוכים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אני מחפש עכשיו חומר על גרניקים קצת יותר גדולים - יתכן והם מסוגלים לספק את הלחץ הדרוש.

אם מישהו מכיר אחד כזה למכירה אני מעוניין.

פורסם

עוד דבר שחשבתי עליו זה משאבה הידראולית של ה"כ או של סיטרואן. אני מאמין שגם הן יודעות לתת את הלחץ הדרוש.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

נמצא המכשיר - מסתבר שטעיתי והמכשירי השטיפה בלחץ עובשדים בטווחים של 100 עד 220 באר.

אני רוכש מכשיר עד 100 באר המתאים לצרכים שלי.

תודה על העזרה.

פורסם
גרניק כמו שלך יכול לחלום על 30 באר.

עכשיו אפשר להעיר את הגרני(ק) שלי מהחלום בלהות על ה30 באר?

כמה הוא מייצר אגב?

פורסם

תלוי בדגם - כתוב לך במפרט שלו - אם הוא קטן בלי חימום מים ונייד כמו תיק גב אז כנראה הוא 100 באר.

אם הוא יותר דומה לעגלה ומחמם על סולר אז סביר להניח שעד 220.

לא בטוח שעכשיו הוא מספק את זה - יכול להיות שצריך לכוון את ה"וויסטגייט".

• תוכן חדש...