Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חלוקת סרט ל-2 חלקים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7103 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכל חברי הפורום שלום,

הורדתי סרטים שגדולים מ-700KB ולכן אינם נכנסים לדיסק רגיל. ולכן אני צריך לפצל אותם ל-2 דיסקים. איזו תוכנה הכי טובה, קלה ופשוטה אתם ממליצים (כמובן עדיף שתהיה חינמית)?

ד"א, אני לא מעוניין בתוכנה בסגנון FileSplit שמפצלת קבצים אבל משנה את הפורמט שלהם, אני רוצה לפצל בפורמט של הסרט.

תודה מראש לעוזרים

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
צורב DVD עולה 179 שח.

נפח דיסק של מעל ל 4 GB

יש לי נייד עם צורב DVD, תודה רבה על העצה. לצערי לא לכולם יש צורב/כונן DVD ולכן אני מעדיף לאחסן את הסרטים בדיסקים רגילים כדי שגם חברה שלי תוכל להנות מהם.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

נצל"ש

יש לי איזה בעייה.

כשאני צורב סרט על דיסק DVD (דיסק זול וגרוע מאוד) הסרט יוצא לי מקוטע (ז"א עם קפיצות).

לגבי שיטת הצריבה: אני צורב בנרו ועושה DATA DVD שאני לא יודע אם זה בסדר או לא.

השאלה שלי אליכם אם דבר ראשון השיטה שאני צורב היא בסדר? דבר שני (במידה ואני צורב בסדר) אז סביר להניח שהדיסקים עד כדי כך מעפנים???

אם אני מחלק את הסרט ומגיע לנפח של CD וצורב על CD (של סילברליין) הכל בסדר.

תודה מראש

• תוכן חדש...