Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7110 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכולם,

חדש כאן בפורום מקווה להשתלב :)

כרגע יש לי סוזוקי בלנו שנמצא במלחמות עם בני המשפחה ולכן נמאס לי לריב בשביל אוטו.

חסכתי לי 15K והגיע הזמן לרכוש לי משהו.

חשבתי על סופר לנסר אוטו\ידנית.

אשמח לקבל חוות דעת על הרכב,מה מומלץ גיר ידני או אוטומט,טיפולים ועוד...

או שמה אתם ממליצים על רכב אחר בטווח מחיר הזה (לא מעוניין בDL שרייד וכל המביכים למיניהם)

תודה וערב טוב!8)

פורסם

בכללי מניסיון הסופר לנסר הוא אוטו טוב.

הדבר היחיד שלא האהבתי היה ההגה,גדול מידי וזה היה די מעצבן לקחת איתו פניות[לפחות במודל 96 שהיה לי]

פורסם

האם בתקציב של כ15K בשנתון שלו היא מכונית אמינה?

מה לגבי סיאט איביזה? ראיתי עוד מספר מכוניות בשנתונים האלו (לא DL שרייד וכד') בטווח מחירים האלו...

מה אתם אומרים?

פורסם

אם כבר סופר לנסר אז רק ידנית הגיר האוטומט לא מאריך הרבה ק"מ מפניי שהגיר מתחמם יתר על מידה היו כאלה שפתרו את הבעיה ע"י הרכבת קולר לגיר (קירור גיר) וגם זולל המון דלק 1:7

כן כן 1:7 הסופר לנסר מצוייד במנוע מעולה וחזק יחסית למכוניות בקבוצה שלו לטעמי ולדעתי תלך רק על ידני ,וההגה שלו לא כזה גדול אין לי מושג על מה MSL מדבר..

1.ידני בסופר לנסר יותר חסכוני בדלק משמעותית מהאוטומט

2. הגיר ידני אמין הרבה יותר מבחינת גיר

3.הידני יותר חזק

4.ידני יותר זול במחירון

5. ותעשה מה שבא לך אלו העובדות:wink:

פורסם
ההגה שלו לא כזה גדול אין לי מושג על מה MSL מדבר..

על איזה גירסה אתה מדבר?

ברשותי הייתה גירסת הGLI מודל 96 אוטומט,ההגה היה פשוט סיוט

פורסם
על איזה גירסה אתה מדבר?

ברשותי הייתה גירסת הGLI מודל 96 אוטומט,ההגה היה פשוט סיוט

אני מדבר על גירסה 93 94 שניכנסת בתקציב שלו שההגה שם לא גדול .

פורסם

מתלבט יקר!

ברשותי סופר לאנסר ידנית שנת 94', אני ממש מרוצה ממנה. הרכב זריז ונוח, כמובן שהחלפתי בולמים,כי הם לא מאריכים ימים. בעיה ידועה ברכבים האלה. הרכב עושה 1:13. די חסכוני כמובן תלוי איך אתה נוהג. אני נוסע יותר מ90 קמ"ש בממוצע והוא עושה 560 ק"מ למיכל.

המנוע אמין מאוד וזה גם ידוע.

בעיות אופייניות: מנגנוני חלונות חשמל, בלאי מסרק הגה , שגם כך מעורפל ומנותק מהכביש.

בלאי של האוקולונים בידית ההילוכים,

את בעיית ההגה,שיפרתי באמצעות ג'אנטים 14' וחתך רחב יותר 185\60\14.

והחלפתי מסרק הגה. ואוקלונים בידית ההילוכים.

אני חייב לומר שאם תתטפל ברכב כראוי הוא יחזיר לך.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

פשוט לאבא שלי יש עכשיו גלאנט 95 כבר 11 שנה וטפו טפו טפו *נקישה על הספריה* לא עושה בעיות ואמין לחלוטין עם 220 אלף קילומטראז' כבר!

והחלום שלי זה רכב קבריולט (כמו 306 קבריולט פונטיאק קבריולט וכו'...) פשוט עושה לי את זה!

אבל.. התקציב קצת נמוך לצערי.

ביד 2,סופר לנסר שנתונים 94-96 עם 170 אלף קילומטר שעשו לה אוברול,רצועת טיימינג וכד'...

האם אחרי קילומטראז' כזה זה נורמלי ?

מה לגבי סיאט איביזה שנתונים 94 95? אמינים?

מבחינת דלק לא איכפת לי כי אני לא נוסע מחוץ לעיר כל יום (אולי פעם פעמיים בשבוע גג) אבל מבחינת טיפולים לא בא לי להיות כל חודש במוסך.

הכי חשוב שיהיה אמין.

מבחינת הבעיות שידועות ברכב כפי שאמרGT94- כמובן שאני לא הולך להשאיר את הרכב איך שהוא אלא לפנק אותו קצת במגנזיום אולי צבע חדש (רוב הצבעים כבר דהויים) קסנון וכד'....

המון תודה על העזרה התשובות !!!

פורסם

לפני שאתה עושה צבע לאוטו, תבצע יישור קו מכאני.

ובכלל, לפני צבע אולי תשקול פוליש ווקס, נושא שנדון בפורומים עוד מימיו הראשונים.

פורסם

פוליש ווקס עולה בסביבות 250-300 ש"ח, לגבי יישור קו מכאני זה משתנה מרכב לרכב, ורק ע"י בדיקה במוסך טוב.

• תוכן חדש...