Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה על דו"ח שקיבלתי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7101 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כשבועיים עצר אותי שוטר לא משנה על מה ונתן לי דו"ח 750 ש"ח.

יש לי תקופת זמן של שלושה חודשים לשלם את הקנס.

יהיה לי את הכסף קרוב לסוף תקופת השלושה חודשים.

האם בתוך תקופה זו אני יקבל תזכורת לגבי הדו"ח בדואר?

כי פשוט אני לא רוצה שההורים שלי ידעו על הדו"ח ואני לא

זה שמוציא דואר בדרך כלל.

וגם האם אני יקבל בדואר שהדו"ח שולם?

תודה יום טוב...

פורסם

תזכורת נשלחת לגבי דו"חות אוט' , לא לגבי דו"חות שנמסרו ביד.

במקרה של ברירת קנס, כמו שלך , אי תשלום תוך המועד שנקבע (ובלי בקשה להישפט על העבירה) ייחשב כאילו הורשעת בדין , אך לא נשאת בעונשך. לפיכך יחולו על הקנס המקורי (לאחר המועד האחרון לתשלום) תוספות של קנס מוגדל (בעבר היה כפל קנס, היום נדמה לי שהמצב שונה) , הצמדה וריבית.

בבוא היום, כשתרצה לחדש את רשיונך - יעוכב תהליך החידוש עד שתשלם את סכום הקנס כפי שיהיה באותו זמן. לא שווה.

כמו כן - אם אתה עדיין נהג חדש , יש מצב שלאחר התשלום (תלוי בעבירה, לפי גובה הקנס סביר להניח שזה המצב) תיאלץ לעבור את הליך הוצאת הרשיון מחדש. קרא בפורום (בעזרת מנוע החיפוש) לגבי מצב זה - אם רלוונטי לגביך.

• תוכן חדש...