Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7100 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום,

לפני כשנה עברנו לדירה חדשה ואחרי שנה של מחסור בטלויזיה החלטתי שהגיע הזמן להצטייד.

התקציב הוא בין 5K ל-7K ש"ח, יש אופציה להגדיל קצת את התקציב אבל רק אם זה ממש שווה את זה. אין לי כרגע את המרחק שממנו יצפו בטלויזיה אבל אני מבטיח לפרסם אותו כשאני אגיע הביתה.

אני לא רואה הרבה טלויזיה (בבית יש YES) אבל אני כן רואה הרבה סרטים, בעיקר מהמחשב (לא DVD). לכן חשוב שיהיו את כל הכניסות הרלוונטיות למחשב. גודל לא משנה לי, כמובן שכמה שיותר גדול יותר טוב אבל לא אכפת לי לרדת קצת בגודל בשביל האיכות (כל דבר מ-29'' ישב טוב בחדר). מכיוון שכל הקירות בחדר מגבס (הקיר היחידי מבטון תפוס ע"י הארון) אין אופציה לקנות טלויזיה פשוטה כי אין לי מקום לשים אותה ואין אפשרות לתלות אותה (לכן אני חייב טלויזיה דקה כגון פלאזמה/LCD שתשב על השדה שלי).

ישנם 3 אופציות מעניינות:

1) מקרן- יש לי אופציה לקנות כמה סוגים שיצאו מתצוגה ועבדו כולה 50-70 שעות (בעלות מצחיקה של פחות מ-5K ש"ח). האם למקרן יש מרחק מינימלי (מכיוון שהחדר שלי בגודל ממוצע)?

2) פלאזמה- לפי מה שקראתי פה בפורום בתקציב שלי אני יכול לקנות כמעט כל הסוגים (במיוחד שלא אכפת לי לרדת בגודל בשביל חברה טובה יותר).

3) LCD- לפי מה שהבנתי בתקציב שלי נכנס רק הדגמים הפשוטים שלא מומלצים.

תודה מראש לעוזרים,

שבוע טוב

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

המרחק בין המיטה לשידה הוא 3.5 מטר.

פורסם

3.5 מ' זה בסדר גמור בשביל נניח, 37 אינץ'. ככה שיש לך כל מיני אפשרויות ממקבצי הפלזמה הזולות שעולות בין 5-7K. מקרן אל תקנה, לא רק בגלל אורך חיי הנורה , אלא פשוט משום שלשבת 3וחצי מטר ממסך בגודל 70 אינץ, זה די מפספס את הפואנטה.

LCD כמו שאמרת, הטובות עולות יותר . אבל תעשה סיבוב בזאפ אולי תמצא משהו שנראה לך. אין טוב ממראה עיניים כך שגם אם מצאת משהו מעניין , אל תוציא אגורה עד שאתה לא הולך לראות אותו בפעולה.

חבל שאין לך מקום ל CRT טובה.

היו 16 איטלקים מוגדשים, חזרנו ל 20. רק בלי הטורבינה בישבן.

ניר

פורסם

חבר יקר.

מה שיקר במקרן כמו מכוניות זה לא המחיר ההתחלתי אלא התחזוקה שלו.

50-70 שעות שימוש אומר שבקרוב (לא יודע כמה קרוב) הוא יצטרך החלפת מנורה.

המנורות הן מאוד מאוד יקרות, הייתי מציע לך לפסוח על זה.

אני לא רואה שום סיבה שלא תקנה טלוויזית פלאזמה איכותית של טושיבה לדוגמא, אני גם בטוח שתקציב של 7000 ש"ח יכול להביא לך טלוויזית LCD מכובדת ולא סתם זולה ולא איכותית.

ראה דוגמא: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=410049

אגב מומלץ שתשקול טלוויזיות עם מקרן אחורי. היום הן ממש זולות ואם יש לך מקום בשבילה אז היא יכולה להיות עיסקה מעולה:

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=21265

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

קאררה, האם אתה מתכוון לטלוויזיות CRT כשאתה אומר טלוויזיות עם מקרן מאחורה?

אם כן אז כפי שרשמתי אני לא יכול לקנות אותם (למרות שהייתי שמח לשים סוף לסיפור הזה עם טלוויזיה רגילה) מהסיבה הפשוטה שאין לי מקום לשים בו את הטלוויזיה וגם אופציית התליה לא באה בחשבון כי כל הקירות מגבס.

פורסם
ישנם מתקני תליה שמתחברים לתקרה. התקרה אני מאמין כן מבטון.

כל בית שיש בו מזגן מרכזי אומר שגם התיקרה מגבס (או אסבסד במקרה הרע :) )

בנוגע לפתרון ל-LCD תמיד אפשר לקנות מעמד.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

• תוכן חדש...