Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איתן צידקלוב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7066 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים

השם של איתן כבר עלה פה בעבר כנהג ישראלי שמתחרה בפורמולה-רנו ברחבי אסיה .

אחראי קשרי החוץ , דרור לסט שנמצא בקשר עימו וכמובן עם חנוך ניסני , ביקש לעדכן -

http://www.formula-1.co.il/forum/viewtopic.php?p=11618#11618

לגבי החדשות האחרונות והמרוץ האחרון שנערך שם .

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מכיוון שדרור הזכיר לי אז בחלופת מיילים שהיתה לי עם איתן לאחרונה הוא מציין כי עדיין לא ברור מה יעשה בעונה הקרובה .

התחרויות במסגרת אליפות אסיה עוברות במדינות שלו , כישראלי יש בעיה להיכנס ולהתחרות שם ולכן מדי עונה יוצא לו להתחרות למעשה רק בחצי עונה (הלוואי עלינו חצי עונה כזו) .

יתכן ולקראת העונה הקרובה של 2007 בנוסף לתחרויות במסגרת פורמולה-רנו אסיה , איתן יצרף גם חצי עונה של "סופר-CAR" , קטגוריית GT כזו או אחרת ואולי קאררה סופר-קאפ באסיה וכך תיווצר לו למעשה עונה שלמה .

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

איתן נמצא בביקור מולדת בארץ ויתארח ביום ראשון הקרוב בשעה 19:00 במסלול הקארטינג מיני ישראל בלטרון.

המקום יעמיד לרשותנו DVD בו נוכל לצפות במספר קטעי אונבורד של איתן לשמוע את חויותיו האישיות וללמוד ממנו על האירופאים הבאים לאסיה להתפתח בתחום הספורט המוטורי בתקציב דל (יחסית).

כמובן שכולם מוזמנים לנצל את האירוע גם לנהיגה.

אםמישהו מעוניין להגיע אשמח אם יודיע לי על כך בפרטי.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

בשבוע שעבר נפגשתי עם איתן לצורך כתבה.

מעבר לכך שמדובר באדם סימפטי ביותר, הוא ספורטאי בדם.

תודה לדרור על התיאום.

http://cars.walla.co.il/?w=/4704/1066502

ירון אדרי

ירון אדרי - 050-6565666

מדריך ומאמן ספורט מוטורי

מנהל מקצועי ספורט מוטורי

• תוכן חדש...