Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7137 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר שלי אמר לי כל עוד החוט שמחובר לרמקולים ולסאב יותר עבה זה יותר טוב ויצא צלילים יותר יפים ואיכותיים

זה נכון???

מבקש שלא תמחקו לי תהודעה

פיג'ו - כשהחיים גונג'ל כדי שתהייה אריה - peugout

אני לא נוסע מהר אני טס לאט

פורסם

יש הבדלים מבחינת עובי של כבלים בהגיון הרגיל שעומד מאחורי זה הוא יכולת העברת הווטאז' לאלמנט.

יחד אם זאת לא הייתי ממליץ על חיבור כבל בעובי של 6.0 מ"מ על טוויטר 40 וואט RMS, אך 1.5 מ"מ יספיקו לעבודה בעוצמה כזאתי.

למיד באסים בהספקים של 80-120 וואט RMS הייתי ממליץ כבר על שימוש בכבלים בעובי של 2.0מ"מ.

ניר

under construction..

פורסם

חבר שלי אמר לי כל עוד החוט שמחובר לרמקולים ולסאב יותר עבה זה יותר טוב ויצא צלילים יותר יפים ואיכותיים

זה נכון???

מבקש שלא תמחקו לי תהודעה

ובעברית

חבר שלי אמר לי שככל שכבל לרמקולים ברכב יותר עבה ,הצליל יותר איכותי.

האם זה נכון?

אני מבקש שלא תמחקו לי את ההודעה

תשובה- הוא צודק (עד רמה מסויימת) ככל שהכבל יותר עבה ככה יותר חשמל יכול לעבור

פורסם

תודה לך "מורה עברית" אני לא כותב חיבור של 5 יח' לימוד.

אז זה פיסיקה סבבה כמו שלומדים בדיוק

פיג'ו - כשהחיים גונג'ל כדי שתהייה אריה - peugout

אני לא נוסע מהר אני טס לאט

פורסם

אתה חייב לקרוא את כללי הפורום

אתה קטסטרופה :)

לפחות ללמוד לשאול ולהתנסח כמו בנאדם

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

כנראה שלא ממש הפנמת את שביקשו ממך כאן.

תנסה שוב, קרא את כללי הפורום ולאחר מכן קרא את השרשור הדביק בראש הפורום שנקרא FAQ.

איציק.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7137 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...