Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7151 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש מצב שאתה יכול להציל את הטורבו.נראה שהציר לא מקבל מספיק לחץ שמן,לכן הוא מתחמם.

כנס למוסך ובקש לבדוק את הלחץ,קיים מצב שיש סתימה.

את הלחץ וכמות השמן בודקים ע"י, ניתוק צינור חזרה למנוע.

ח.שמח דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם
מה גורם לך לחשוב שהעשן שאתה רואה הוא תוצאה של טורבו תקול?

זה מה שאמר לי בחור שמתעסק בשיפורים.. נסעתי עליו כדי שיראה את האוטו, איך שהגעתי עליו התחיל לצאת עשן מהאזור של הטורבו ועשן מהאגזוז... ואולי זה חשוב לכם לדעת: קניתי את האוטו שלשלום ולא ידעתי שצריך לחכות דקה ושתיים ואז לכבות את המנוע... אני לא חיכיתי כל פעם בסוף הנסיעה הייתי מכבה ישר את האוטו. אז הוא אמר שזה מה שהביא למצב הזה...

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1011959&postcount=11

פורסם
כואב הלב לראות איך עוד נער הורס אימפרזה טורבו...

:-(

ניראה לך שאני נהנה מיזה???? הכסף לאוטו הזה לא בא לי בקלות.. פשוט לא ידעתי שככה צריך להתנהג עם האוטו.. אז אם יש כאן מישהו שמבין ויכול לתת טיפים בקשר לבעיה הזאת אני אשמח..

ועוד שאלה מה יקרה למנוע כתוצאה מזה???

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1011959&postcount=11

פורסם

אני בספק אם תוך יומיים הצלחת להרוס טורבו, אפילו שלא חיכית בהתנעה ובכיבוי.

כנראה שהטורבו לא היה במיטבו עוד לפני.

וצר לי לאכזב אותך, טורבו זה לא זול.

דניאל.

אני שונא את הקיץ!

פורסם

אם הכסף לאוטו לא בא לך בקלות אז אתה בסדר...:wink:

כנראה שהנזק לטורבו כבר נעשה...אבל גם זה לא סוף העולם.

תוכל למצוא טורבו יד שניה של אימפרזה סטנדרטית אצל רוב האנשים שהאימפרזה שלהם כבר לא סטנדרטית במחיר זול מאוד.

בכל מקרה,תלמד שהרכב שלך מוגדש,אתה חייב לחכות 3 דקות אחרי כל נסיעה ורק אז לכבות את הרכב.

גם ברגע הנעה מומלץ לחכות 2-3 דקות לפני נסיעה,וחשוב ביותר לא ללחוץ עד שהשמן מגיע לטמפרטורת עבודה!!

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם
עדיין לא קבלתי תשובה.. לשאלה: מה יכול לקרות למנוע כתוצאה מזה?

והאם אפשר לנסוע ככה (נסיעות קצרות כמובן).. ?

אם מישהו מבין אמר לך שזה מהטורבו, אתה באמת חושב שאתה יכול לסוע ככה באוטו? אם כזה דבר כזה היה קורה לי בכלל הייתי מזמין גרר למוסך ולא מניע את האוטו.

שלא יגרם יותר נזק ממה שכבר יש...

לא הבנתי את השאלה שלך, מה יכול לקרות למנוע כתוצאה ממה? מטורבו הרוס? אם תתקן את מה שצריך בזמן אז סביר להניח שהמנוע עצמו לא נפגע\יפגע.

Some days your the bug; Some days your the windshield

פורסם

ברכבים ספורט צריך לדעת להתנהג גם כשהרכב עומד . לא רק כשהוא נע ( לא משנה אם על הצד או רגיל ...:lol: )

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

לא צריך לחכות 3 דקות.

במידה ונסעת חזק, מספיקה דקה ואם נסעת רגיל אז לא צריך לחכות.

בכל מקרה, תוך יומיים לא יכולים להרוס טורבו, בטח שלא ע"י זה שלא מחכים אחרי נסיעה.

אגב, גם לפני תחילתה של נסיעה רצוי לחכות מעט ולנסוע רגוע כמה דק'.

טורבו גמור, יכול לגרום לנזק למנוע, כך שאם הטורבו שלך הלך לעולמו בטרם עת רצוי שתחליף אותו בהקדם.

בעניין העלות, אם ברכב שלך מותקן טורבו מקורי של WRX שהוא TD04- הנ"ל במצב טוב מיד 2 אמור לעלות סביב ה-1000 ש"ח.

אם תרצה אוכל לסייע במציאת אחד מקורי או אחר שיתאים להספקים גבוהים יותר - אתה מוזמן לפנות בה"פ.

בהצלחה.

פורסם

3 דקות? הגזמתם.

אני מציע להוסיף מד RPM לטורבו. ככה אנשים ידעו מתי בדיוק צריך לחכות ומתי לא. :)

טורבו יכול גם לעשן כתוצאה מעודף לחץ שמן. מכיון שזו אימפרזה מקורית, לפי הבנתי, אז סביר להניח שהבעיה היא לא עודף שמן.

מצד שני, יש מצב שצינור חזרת שמן הטורבו נסתם חלקית ואז באמת יכול להווצר מצב של טורבו מעשן.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

טורבו לא נהרס כל כך מהר אבל לפי מה שאתה מתאר כנראה שהוא או מת או גוסס (ככל שתאמץ את האוטו יותר תראה יותר עשן. בכל מקרה הנזק כבר נגרם).

תבדוק מפלס שמן במנוע כי השמן שהטורבו שורף בא ממנו והוא יכול לשרוף כמויות בכלל לא מבוטלות.

סע למישהו שמומחה למגדשים שיציץ.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...