Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7137 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו התנסה עם הרכב הזה ?

חזק ?

נוח ?

אמריקאי ?

איבזור פנימי ?

פינוק ?

איך היא בהשוואה למה שיש לשוק להציע במקביל (אני אישית לא יודע מה יש לשוק להציע ב280K באותו סגמנט) ?

* אני לא יודע אם יש רמות גימור, אבל בכל אופן, אני מדבר על הרמה הגבוהה ביותר.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

תשמע זאת בעיה רצינית מישהוא שצריך למכור את היגואר שלו ולרדת ברמה זה קשה מאוד

אני חושב שישאר בכיוון של האמריקאיות וינסה למתוח את התקציב לקרייזלר 300C

או קאדילק CTS או STS.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

אתה אמיתי ?

הקרייזל זה זבל עופות, לא הייתי נוגע עם מקל.

ה-CTS בסגמנט אחר, היא קטנה מהביואיק בהרבה. ה-STS איפושהו שם באותה קבוצה רק יוקרתית יותר.

השאלה למה הוא ירד מהיגואר? (וגם איזו יגואר זו הייתה)

אנשים שקונים יגואר הם בד"כ מאוד שונים מאלו שקונים ביואיק. יגואר זה משהו יותר מיוחד ועושה רושם של יותר יוקרתי, למרות שמתחת לעור אין הרבה.

הלוצרן מגיעה לפי הידוע לי עם מנוע הנורת'סטאר V8 (כ-4 ליטר או קצת יותר) של GM (אולי בארץ זה שונה). על המנוע אין צורך להרחיב הוא נהדר ואין על כך ויכוח. רוחבי והנעה קדמית אגב.

מבחינת גודל ? אנחנו מדברים על מכונית שלא קטנה במימדיה החיצוניים ממרצדס S קלאס החדשה. מבפנים הייתי מצפה לקצת יותר מקום בספסל האחורי, אבל עדיין האוטו גדול, אלגנטי ומרשים.

בהחלט נראה שביואיק, בעקבות קאדילק, שידרגו את עצמם ועלו ברמה. אומנם זה עדיין ביואיק אבל (וזה אבל חשוב כי אני מדבר על ארה"ב ואין לי מושג לגבי התמחור בארץ) המחיר של המכונית הזו הופך אותה למציאה, לא פחות !

עריכה:

עכשיו ראיתי שרשמת כ-280 אלף ש"ח. כאן הלוצרן נמכרת בקצת מעל 20 אלף דולר. לשיקולו.

http://www.buickfirst.com/offerdetails.aspx?contentID=9240&modelID=409

שים לב אומנם הם מציגים מחיר גבוה יותר ממה שציינתי אבל בד"כ יש הנחות ושאר מבצעים.

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם
הלוצרן מגיעה לפי הידוע לי עם מנוע הנורת'סטאר V8 (כ-4 ליטר או קצת יותר) של GM (אולי בארץ זה שונה).

אצלנו היא מגיעה ב-2 גירסאות:

וי6 - 3.8 ליטר - 260 אלף שקל

וי8 -4.6 ליטר - לא יודע אם כבר הגיע לארץ אבל התימחור בסביבות ה- 300 אלף שקל

אני יודע שבארה"ב היא מתומחרת מ- 26000$ לגירסא ה"פשוטה" ועד 36000$ לגירסא הכי חזקה והכי מפוארת.

בעיקרון האוטו ממש מרווח (לדעתי יותר מהיגואר ולא משנה איזה סוג) ומפנק ולדעתי פחות מנקר עיניים מהיגואר (שזה יתרון בשביל אנשים מסויימים).

עידן :-D .

פורסם

היה לו STYPE מאוחר יותר XTYPE והאחרונה הייתה XJR.

תאמין לי שהוא לא רוצה לעבור ללוצ'רן, אבל זה מה יש. צריך לקנות רכב מUMI.

חוץ מעניין הגודל, איך הCTS בהשוואה אליה ?

אסף,

אני חושב שזה די פשוט לראות מה הוא מחפש, לא ?

גרשון המשופר לפנים,

לשיקולו ?! מה הוא אמור לעשות עם זה ? לעבור לגור איתך ?

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

קצת בעייתי.

הCTS היא המכונית הטובה ביותר של היצרן האמריקאי בטווח המחירים הזה, אבל היא עומדת להתחלף בקרוב, וזה הופך אותה לקצת פחות רלוונטית.

לעומתה הלוצרן בעלת עיצוב פחות מוחצן, פחות ספורטיבית(לא שזה יעניין אותו יותר מדי), אך מאוד מרווחת, מאוד איכותית(יחסית לתוצרת), מאוד נוחה(גם אני הופתעתי) ובסה"כ לדעתי היא הקניה העדיפה, בעיקר בגרסה היקרה עם מנוע הנורת'סטאר.

• תוכן חדש...