Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7132 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה או אחד מבני משפחתך נפגעים בתאונה.

היום בערב גם הרכב המשפחתי שלנו נכנס לסטטיסטיקה. אבא שלי, נהג רגוע ושקול, פנה בצומת שמאלה

וג'יפ שהגיע מאחוריו חתך אותו וכתוצאה מהפגיעה האלמרה המשפחתית עפה לנתיב הנגדי, מעל לאי תאונה מבטון (שלאורך האי תנועה ישנם עמודי תאורה מאסיביים) ופגעה כמעט חזיתית (נהג המשאית ניסה לחמוק אע"פי הכביש הצר) במשאית כבדה עם ניגרר. הרכב נפגע בחלקו הקדמ; נפתחו כריות, מכסה המנוע התעקם ואבי חטף מכה חזקה אבל הצליח לצאת מהרכב על הרגליים.

במקום לעצור ולהגיש עזרה המשיך נהג הג'יפ בנסיעה עוד כ200 מ' ורק אז נעצר, ולאחר מכן גם האשים את אבי שהיה שתוי ונהג בגילופין (במילים קצת יותר בוטות וכמובן שנעשו גם בדיקות דם ע"מ לשלול אלכוהול בדם).

בכל מקרה תוך כדי פינוי הרכב בגרר יצא לי לראות מספר רכבים, נהוגים בפרעות ע"י ילדים בני 17 עם פול ווליום מוזיקה. הם פשוט ציפצפו על 3 הניידות שהיו במקום והמשיכו לנהוג בצורה פראית תוך כדי זריקת תחת בכיכר והתגרות בשוטרים, שלא עשו לאותם הנהגים מופרעים כלום..

חבר'ה, הכתובת כבר כאן והיא כתובה לנו ע ל ה מ צ ח.

כואב לי על אבא שלי, שד"א נפגע קל וכבר בדרכו הביתה לאחר קבלת טיפול בבי"ח, כואב לי גם על הרכב

שספק אם יחזירו אותו לכביש ואם כן אז כמו שאומרים: "כל הזין" לנו

והכי כואב לי על אותם נהגים שמצפצפים על החוקים ועל החיים שלנו. ואף אחד פשוט לא עושה עם זה כלום, ואח"כ שומעים על מקרה נוסף שבו נפגעו אנשים בתאונה.

תשמרו על עצמכם.

מתן

פורסם

תמסור לו החלמה מהירה, איש יקר.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אתה יכול להיות 100% על הכביש, אבל אתה לא יודע מי יעשה האידיוט שנוסע לידך.

מאחל החלמה מהירה.

מקווה שהאידיוט יקבל את העונש שמגיע לו.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני מאמין שאבא שלך לא ייצא פרייאר בסיפור, החלמה מהירה לאביך.

ולגבי הילדים בני 17 כשזה יקרה להם אז גם להם הכתובת תהיה על המצח.

עד שזה לא קורה לא מבינים.

פורסם

תודה לכל הדורשים בשלומו של אבא, הוא כרגע הגיע הביתה, חבוש וחבול, ובעיקר מתוסכל אבל יהיה בסדר, יש ביטוח מקיף, יש גם ביטוח רפואי והעניין עבר לטיפולם של בעלי המקצוע.

אני רק יכול להגיד על עצמי, שבתור נהג גם בצבא שעובר כ-100,000-150,000 ק"מ בשנה עם רכבים צבאיים, בין אם זה בנסיעה מנהלתית או נסיעה קצת יותר מבצעית באישור, אף פעם לא חשבתי על האפשרות שבני משפחתי או אני ניהיה מעורבים בתאונה עם נפגעים, ולמרות שעברו רק 4 שעות מאז התאונה אני בטוח אהיה הרבה יותר זהיר ומחושב ואדאג שגם מי שקרוב אליי וחשוב לי, ינהג אחרת

אני לא רוצה לחשוב על האפשרות שאבי היה נכנס באחד עמודי החשמל הגדולים שמוצבים לאורך האי תנועה.. הסיפור יכל להיגמר אחרת בקלות. הפעם היה לו בעיקר מזל והוא יצא בזול וזה הכי חשוב.

בעניין הילדים המתלהבים, אין הרבה מה לעשות עד שנפגעים אנשים.

פורסם

ראשית, ארצה להצטרף לאיחולי ההחלמה לאביך.

מעבר לכך, מה משנה העובדה שלרכב בו נהג אביך יש ביטוח מקיף? האשמה היא ממילא של נהג הג'יפ אשר חתך את אביך, ומכאן שעליכם לתבוע את הביטוח שלו ולא את הביטוח שלכם.

נו מילא, שאלה יהיו הצרות שלנו.

מי יתן ולא תזכו לעבור עוד אירועים כאלה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

החלמה מהירה לאביך,שמזלו שפר עליו,חבר שלי להבדיל עבר תאונה עם קטנוע 50 סמ"ק,[עובד במישלוחים] מונית שיצאה מאיסוף נוסע ללא מבט במראות ,באור יום עם ראות ברורה, כתוצאה מכך הוא נימרח על דלת הנהג ועף המקטנוע ועכשיו הוא מוגדר כצמח בבית חולים,יש לציין שהוא לא רוכב חדש,מחזיק סוזוקי 500 GS,עם 5 שנות ותק,אני אישית הכנסתי את אופנועי למחסן ,מעצבן אותי שאנשים חפים מפשע משלמים על טעויות אחרים,מאחל לו החלמה מהירה בעזרת ה'.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

מאוד מתסכל, אין דרך אחרת לתאר את זה..

עדיין אין את מסקנות הבוחן ואני מאמין שנתייעץ עם עורך דין לענייני תעבורה לכל מקרה.

עד אז תשמרו על עצמכם ותשתדלו להימנע מ"חכמים" על הכביש, לא צריך הרבה כדי להיות מעורב בתאונת דרכים, וזה עלול להיגמר בחלק מהמקרים ברע.

מתן.

כשיהיה לי זמן אני אשתדל לפרסם את התמונות של הרכב לאחר התאונה.

פורסם

החלמה מהירה לאביך.

כמו שנאמר קודם, תוכל להיות 100% על הכביש אבל האידיוטים האחרים כנראה שלא.

אני בטוח שכל אחד מאיתנו סיגל עם השנים ניסיון נהיגה זהיר כדי לנסות ולהבטיח שאפשרות התאונה תהיה כמה שיותר נמוכה. לא תמיד זה עוזר.

רק בריאות ואושר.

ליאור

Veni Vidi Vici

• תוכן חדש...