Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7147 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם יש לי סוזוקי באלנו שנת 96 אוטומטית שעברה 150 אלף קילומטר הרכב עשה טיימניג ב100 אלף ולפניי 4 אלף קילומטר החלפתי רצועות של מזגן והגה כוח ועכשיו יש לי רעשים מוזרים שאני מניע את האוטו בבוקר שאני מניע אותו שקר אין רעשים אבל ברגע שאני משלב הילוך או רוורס או די אז יש רעשים מציקים כלאה מהמנוע נראה של רצועות רעש של רצועה חורקת ואחריי שהאוטו מתחמם הרעש מפסיק לגמריי ממה זה יכול להיות ואיך פותרים את הבעיה או מאבחנים אותה תודה לעוזרים

פורסם

לפי מה שאתה מתאר פה זה רעש של חגורה מחליקה,

יתכן מכמה סיבות:

1. יתכן שהחגורה לא מתוחה מספיק או שהיא יבשה.

2. יתכן שיש לך זליגת חשמל וזה מרוקן קצת את המצבר ואז בבוקר האלטרנטור מתאמץ בבוקר להחזיר את המצבר למצב הנורמלי ואז זה מחליק.

3. תא מהתאים שבמצבר מקוצר. יענו מצבר דפוק שמתרוקן לבד.

פורסם

בדוק אם מדובר בחגורת האלטרנטור.

אם היא רפויה צריך למתוח מעט ואם יבשה להחליפה לפני שתגיד שלום לאלטרנטור.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...