Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7142 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

או בקיצור, נשפך עליי קפה רותח ולא היתה אזהרה על הכוס שמעידה על תכולה רותחת, אני תובע.

אגב, יש עניין אחר, יש מצבים (אמנם הישראלי המצוי לא מכיר אותם) שעדיף לתת לאנשים לתבוע על כל דבר, זה מעלה את רמת השירות, זה יעלה את רמת החיים בעיר (במידה והיא תתבע על כל נזק קטן, כגון בורות או דברים מסוכנים).

אבל צריך שיתוף פעולה של בתי המשפט, ולא לתת את הכסף לאנשים עצמם כי מן הסתם יהיו אנשים שיעשו מזה עסק.

פורסם

יש לזה גם צדדים שליליים.

זה מוביל להתייקרות אדירה במחירי הביטוח המקצועי, שמגולגלת בחזרה לצרכן. ע"ע ההתייקרות הפסיכית במחירי שירותי הבריאות בארה"ב.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

עזוב מה שכולם אומרים פה, תפסיקו לכסות את התחת לאחרים, אנשים טועים זה נכון אבל בכל זאת זה מקרה שבטיחות הרכב נוגעת לעניין ומנהל עבודה מקצועי היה עולה על הבעייה בבחינה של הרכב לפני הוצאתו מהמוסך, מה שבטח אי אפשר לצפות מבעל הרכב שהוא לא מכונאי ובשביל זה יש מוסך שישרת אותו, אם הוא היה אומר לך שהברגים השתחררו באמצע הנסיעה שעה אחרי שהוא יצא מהמוסך ובגלל זה קרתה תאונה, הייתם מדברם אחרת.

ולעניין עצמו, זה שנעשיתה עבודה לא תקינה ברכב שלך במוסך כלשהוא, שיש לו מנהל עבודה מקצועי בעל תעודת הסמכה, והוא בעצם אחראי על כל מה שיוצא מהמוסך בסוף תיקון, זה לא תקין ואולי המנהל המקצועי צריך שינערו אותו קצת, אתה יכול לפנות בתלונה לאיגוד המוסכים או לאגף המוסכים במשרד התחבורה, תאמין לי שהם יבררו את העניין במלוא הרצינות, ואם תמצא צודק תפוצה ע"י בעל המוסך.

Jeep CJ7 Laredo 1982

Suzuki GSXR750 1987

Yamaha Vmax1200 1986

Harley Davidson Sportster XLH 1200 1989

פורסם

לפי מה שהבנתי, הברגים כניראה לא חוזקו.

ולכן אין שום אפשרות שהבוחן של המוסך יכל לעלות על הבעיה בנסיעה הראשונה.

כמו שאמר פותח השרשור, גם הוא לא הרגיש את זה בהתחלה וזה הגיע בהדרגה.

פורסם

אם הברגים לא חוזקו, זה אומר שהמנהל המקצועי במוסך הנ"ל כנראה לא יכול לסמוך על המכונאי וצריך לבדוק את העבודה שלו לפני שהוא מוריד את הרכב מהליפט.

לפי דעתי, עזוב אותך מפיצוי של כסף זה לא העיקר פה, אתה צריך ללכת למוסך ולהעיר את תשומת ליבו של מנהל העבודה למקרה הנ"ל כדי יפיק לקחים מהמקרה.

Jeep CJ7 Laredo 1982

Suzuki GSXR750 1987

Yamaha Vmax1200 1986

פורסם

מצד אחד יכול להיות שהמנהל המקצועי לא יכול לסמוך על המכונאי ואילו מצד שני, יכול להיות שזהו מכונאי ותיק עם נסיו וידע רב, שסה"כ טעה,וקורה אין מה לעשות,אנשים טועים.

פורסם

יכול להיות, בוא נסכם שבסופו של דבר חבל שהוא לא חזר למוסך עם הבעייה, ככה גם היו נותנים את הדעת על המקרה, ולומדים ממנו להבא, וגם אולי היו מפצים אותו בדרך כלשהיא.

Jeep CJ7 Laredo 1982

Suzuki GSXR750 1987

Yamaha Vmax1200 1986

פורסם

תקשיב

היום יצאתי מהמוסך לאחר החלפת תושבת מנוע קדמית שדפקה בכול האצה

וזה מוסך של חבר טוב! אם אני מרגיש (וקרה) בנסיעה החוצה שהבעיה לא תוקנה\חלקית

אני עושה פרסה ואומר לו שעדיין יש בעיה.

כשנכנסתי לכיוון פרונט ויצאתי לנסיעת מבחן הרגשתי שהרכב לא מאוזן מספיק - חזרתי אליו פעם 1 2 ו 3 עד שהכול היה THE BEST

תבין לבד

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

• תוכן חדש...