Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7142 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכול חברי הפורום שלום.

אני לפני שבועיים בערך החלפתי באוטו משולשים ותפוחים בשני הגלגלים הקדמיים.

במשך השבועיים האלו אני כול הזמן הרגשתי חופש בהגה והבעיה נעשתה יותר ויותר גרוע אם הזמן.

כול פעם שהייתי בולם את האוטו ההגה היה קופץ לצד אחד וכשהייתי עוזב את הבלם לצד שני.

לאחר שאתמול (שישי) נסעתי למוסך אחר (מורשה)מסתבר ששני הברגים באחד הגלגלים שמחברים בין התפוח למשולש משוחררים לגמרי ועל סף התנתקות! כמובן שחיזקתי את הברגים.(יש לי מסמך מהמוסך המראה אל המצב המסוכן בוא היו הגלגלים כשבאתי לבדיקה)

מחר אני הולך למוסך שבא עשיתי את העבודה ואני רוצה לשאול את דעתכם האם מגיע לי החזר כספי (את הכסף ששילמתי על העבודה) בחזרה?

### דבר ההנהלה: הודעה זו נכתבה בלי פסיקים, ועל כן כואבות לי העיניים. האם מגיע לי פיצוי כספי? ###

פורסם

בוודאי שלא.

כשיש לך טענה בקשר לשרות או מוצר שקנית, שלטענתך כלול באחריות, עליך לפנות לנותן השרות.

אני במקום בעל המוסך לא הייתי מתייחס מאחר ואפילו לא נתת לו הזדמנות לתת גיבוי לאחריות שלו.

אם החלטת לבצע את התיקון במוסך אחר, האחריות כבר לא תקפה.

פורסם

אפילו מבחינה חוקית, לא נתת לו הזדמנות לתקן את הטעות, כך שלא מגיע לך כלום.

ואם יורשה לי, בצדק. היית צריך לחזור אליו.

פורסם
אני לפני שבועיים בערך החלפתי באוטו משולשים ותפוחים בשני הגלגלים הקדמיים.

במשך השבועיים האלו אני כול הזמן הרגשתי חופש בהגה והבעיה נעשתה יותר ויותר גרוע אם הזמן.

למה בדיוק חיכית שיקרה? שהבעייה תסתדר לבד?

אסף

פורסם

כנראה לא ממש הבנתם אותי.

אני לא רוצה החזר כספי על העבודה שעשו לי במוסך המורש כי סך הכול סגרו ברגים ולא לקחו כסף.

ויש לי מסמך המאשר שהברגים באמת היו פתוחים!

אם הייתי רוצה לקבל החזר כספי על סגירת ברגים אז באמת אתם צודקים, אבל דעתי היא שמגיע לי פיצוי על זה שהמוסכניק שיחרר לי את האוטו לכביש במצב מסוכן ביותר, ועל כך מגיע לי פיצוי, על הרשלנות של אותו בעל מוסך.

אם לא הייתי נהג זהיר ונטפל לקטנות והולך לבדוק למה יש לי זריקה קטנה בהגה. אז בסוף הייתי מוצא את עצמי בכביש מהיר על 3 גלגלים!

פורסם
כנראה לא ממש הבנתם אותי.

אני לא רוצה החזר כספי על העבודה שעשו לי במוסך המורש כי סך הכול סגרו ברגים ולא לקחו כסף.

ויש לי מסמך המאשר שהברגים באמת היו פתוחים!

אם הייתי רוצה לקבל החזר כספי על סגירת ברגים אז באמת אתם צודקים, אבל דעתי היא שמגיע לי פיצוי על זה שהמוסכניק שיחרר לי את האוטו לכביש במצב מסוכן ביותר, ועל כך מגיע לי פיצוי, על הרשלנות של אותו בעל מוסך.

אם לא הייתי נהג זהיר ונטפל לקטנות והולך לבדוק למה יש לי זריקה קטנה בהגה. אז בסוף הייתי מוצא את עצמי בכביש מהיר על 3 גלגלים!

אם היית נהג זהיר , לא היית מחכה שבועים, ומסכן ציבור שלם !!

לעניין, הקייס שלך חלש עד לא קיים, לא פנית אל המוסך המתקן שבועים שלמים, וגם שפנית למוסך,לא נכנסת אליו, הוא יכול לטעון שהמסמך הוא קומבינה שלך על מנת לסחוט כספים, כי אם לא, מדוע לא פנית תחילה למוסך אשר ביצע את התיקון ברכבך ??

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
אם היית נהג זהיר , לא היית מחכה שבועים, ומסכן ציבור שלם !!

לעניין, הקייס שלך חלש עד לא קיים, לא פנית אל המוסך המתקן שבועים שלמים, וגם שפנית למוסך,לא נכנסת אליו, הוא יכול לטעון שהמסמך הוא קומבינה שלך על מנת לסחוט כספים, כי אם לא, מדוע לא פנית תחילה למוסך אשר ביצע את התיקון ברכבך ??

מסכים אם כל מילה שהוא אומר, לדעתי בכוונה לא חיזקת את הברגים והיית במצב של סכנת חיים!! שבועיים כדי להרוויח 400 שקל בקומבינה.

אני חשבתי על לדפוק לעצמי את הבלמים בכוונה ולנסוע ובדרך כשהבלמים לא יעבדו לבוא למוסך מורשה שיתקין לי את הבלמים, כדי לעשות קומבינה ולהרוויח 100 שקל.

חבוב, אני מציע לך לקרוא את ההודעות שלך לפני שאתה מגיב!

יש לי משפט חכם בשבילך, תקרא ותשכיל: "עדיף שתשתוק ויחשבו שאתה טיפש, מאשר לפתוח את הפה ולהוכיח את זה".

:2gunfire: פיג'ו 405 ידנית 1.6 :2gunfire:
פורסם

אני יתעלם מהתגובה האחרונה.

וינסה להסביר שוב בצורה מנומסת.

הבעיה לא הייתה קיימת במשך שבועיים! בהתחלה זה היה בסדר ואם הזמן זה נעשה יותר ויותר גרוע.

אני באמת מצטער שאני סטודנט שלא יכול כול היום לשבת במוסך ואני כן נמנעתי מנסיות מיותרות אם הרכב כי ידעתי שיש בעיה.

לא נראה לי שמוסך מורשה היה שם את החותמת שלו על מסמך שיקרי בשביל שאני ירוויח ברמאות 100 שקל.

אני לא יודע מה הטעות אותה עשו במוסך אבל זה הביא את הרכב שלי למצב מסוכן ביותר, ואל כך אני מאמין שמגיע לי פיצוי.

אם המתקין צינורות גז אצלך בבית היה משאיר דליפה קטנה ולא מזיקה מאחור אני בטוח שהייתה חוזר אליו אם לא מאט טענות למרות שהטעות לכאורה לא גדולה.

ולפי שהייתה חוזר עליו הייתה צריך לעשות טלפון קטן למכבי אש כי הבית שלך התפוצץ!

{ושוב אני לא דורש מהמוסך החזר על העבודה שעשיתי במוסך המורשה אני יודע שגם הוא היה יכול לעשות את זה בחינם. אני מדבר על זה שיצאתי מהמוסך אם סכנת חיים ולא רכב תקין}

פורסם

מה שאתה יכול לעשות, זה לא לחזור לאותו מוסך.

לא קיים אדם שעובד, שלא מסוגל לטעות, גם אתה. נכון, אם התיאור שלך אמיתי, ואני מניח שהוא אמיתי, זה חמור. היית צריך לחזור למוסך מייד עם הרגישך שמשהו לא בסדר. אם למשל פחדת לנהוג באוטו מטעמי בטיחות או שהיית מאוד זהיר ולא מוכן לנסוע ברכב שמשהו בפרונט לא תקין , (ואתה המשכת לנהוג ברכב גם שהבנת שמשהו לא תקין) המקסימום שיכולת לעשות, הוא לשלוח את הרכב למוסך שתיקן את הרכב בגרירה, ולדרוש את מחיר הגרירה אם יתגלה שהגרירה הוא המעשה שהיה לעשות, וטרם זאת, להתקשר למוסך, אולי ישלח לך מכונאי לאיתור הבעיה באוטו אצלך בבית או במקום הלימודים.

לא תקין המקרה?, נכון . הדרישות שלך ראויות? ממש לא.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אני אגיד את זה בקטן ואולי זה אפילו ימחק:

אל תחפשו איפה להרוויח כסף, בשביל זה יש עבודה, כמו שאני בחיים לא אקח כסף לשכנה שלי אם היא מבקשת שאני אעביר לה משהו עם הטנדר, ואני אפילו לא מכיר אותה.

פורסם

חשבתי על משהו, לדעתי אין צורך להעניש פושעים. למה להכניס סתם אנשים לכלא.

אז מה שהוא רצח מישהו, זה לא באמת סיבה הגיונית להעניש אותו!

אם לא תקנוס את הבן אדם הזה, הטעות הזאת תחזור. כל אחד פה דואג רק לתחת שלו.

פעם אחת ולתמיד צריך להעביר אצ הבן אדם הזה שיעור ככה שדברים כאלו לא יחזרו.

חבל לי לראות אנשים עם חשיבה כלכך אטומה, שכל מה שהם חושבים עליו זה שהבן אדם מחפש לעשות קופה. כל "המבינים" למיניהם תבינו שבן אדם עושה טעות שיכלה להסתיים במוות צריך לשלם!

:2gunfire: פיג'ו 405 ידנית 1.6 :2gunfire:
פורסם

היית צריך לגשת עם הבעיה ולהסביר באותו המוסך שהחלפת את החלקים

אינה היא אחריות של מוסך אחר/מורשה להחזיר לך את כספך

אם יצאת במזל אולי תקבל החזר אם לא אין מה לעשות הבעיה היא אתה שהלכת למוסך אחר

במקום לפנות אל המקור.....

פורסם
אני באמת מצטער שאני סטודנט שלא יכול כול היום לשבת במוסך ואני כן נמנעתי מנסיות מיותרות אם הרכב כי ידעתי שיש בעיה.

איך לאמר זאת בנימוס...זה לא מעניין אף אחד. אם אתה מרגיש חופש בהיגוי תשבית את האוטו. במקום. אחרי זה לך תתבע את מי שהתרשל.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

חצי מהתגובות בשרשור הזה לא קריאות.

ולעניין, אנשים טועים.

היית צריך לפנות אל המוסך ישר עם תחילת הבעיה.

עכשיו כבר אין משהו שאתה יכול לעשות.

פורסם
אם לא תקנוס את הבן אדם הזה, הטעות הזאת תחזור. כל אחד פה דואג רק לתחת שלו.

פעם אחת ולתמיד צריך להעביר אצ הבן אדם הזה שיעור ככה שדברים כאלו לא יחזרו.

תסלח לי, אבל זו חשיבה וצורת דיבור של עבריין. מי שמך לקנוס מישהו?

במידה ולא נגרם נזק ממשי כתוצאה מהרשלנות, אין שום סיבה לקבל פיצויים.

אם אתה מעוניין להעניש מוסך שהתרשל, על מנת שזה לא יקרה שוב, פנה עם המסמכים לאיגוד המוסכים ולמשרד התחבורה, הם כבר יטפלו בו.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...