Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7135 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה מדבר על 2 רכבים שונים לחלוטין:

המאזדה היא רכב מנהלים גדול יותר עם צריכת דלק גבוהה יותר ואחזקה כללית יקרה מהסיוויק

ההונדה היא רכב משפחתי, עם מנוע וגיר מצויינים אבל לא יציבה כל כך וגם הברקסים שלה לא משהוא

מרווחת מאחורה ובעלת צריכת לדק טובה

השאלה היא מה הדרישות שלך?

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם
MAZDA 6 ללא צל של ספק.
ואו!

איזו פסיקה נחרצת!

אני מבין שלא רק שבחנת את שתי המכוניות לעומק במגוון תנאים, אלא אתה גם מכיר את הדרישות של פותח השרשור באופן אישי.

פורסם

לקבוע שרכב אחד עדיף על השני מכל בחינה אפשרית זה לא סביר לחלוטין.

לפותח השרשור - אם תוכל למקד את הדרישות שלך יוכלו לתת לך תשובה טובה יותר.

לדוגמה - מתאמן שלי מאוד רצה את המאזדה 6 מהרבה בחינות, אבל מה - היא לא כל כך נוחה. לא כמו מכוניות אחרות בקטגורייה. אז למרות שהוא מאוד רצה אותה הוא בחר באחרת, כי סדר העדיפויות מכתיב את הצורך שממנו נגזר הרכב שעדיף יהיה לך לרכוש.

יש?

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

תראה,באופן כללי המאזדה 6 תגרור עלויות אחזקה גבוהות יותר וצריכת דלק גבוהה יותר.

אך איכות החומרים במאזדה 6 גבוהה פי כמה,האבזור גבוהה פי כמה,והתנהגות הכביש במידה ומעניינת אותך גבוהה פי כמה.

עליך להציב בפנינו את הדרישות שלך,בכדי שנוכל לתרום לך מנסיוננו.

בהצלחה.

פורסם
ואו!

איזו פסיקה נחרצת!

אני מבין שלא רק שבחנת את שתי המכוניות לעומק במגוון תנאים, אלא אתה גם מכיר את הדרישות של פותח השרשור באופן אישי.

מאזדה 6 זה שתי רמות מעל הסיויק, גם במרווח, גם במנוע יותר גדול וחזק, בהתנהגות כביש ובכלל.

מדובר על רכבים מקטגוריות שונות, אז טבעי שהרכב יותר "יוקרתי" זו הבחירה הנכונה.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

למעשה, שתי המכוניות לא כל כך שונות אחת מהשניה.

שתי המכוניות מרווחות במידה דומה מאוד, כאשר למאזדה יש יתרון מפני שתא הנוסעים מאובזר הרבה יותר וכולל כמעט כל העולה על רוחך : רדיו דיסק מובנה, בקרת שיוט, כפתורים על ההגה, בקרת אקלים, 6 כריות אוויר ועוד ועוד.

מבחינת המנוע המאזדה מצויידת במנוע 2 ליטר לעומת ה1.6 של ההונדה, אך יש לצפות לביצועים דומים בשתי המכוניות.

מבחינת נוחות הנסיעה קיים הבדל בין שתי המכוניות. כיול המיתלים של ההונדה רך(יחסית) מה שגורם לנוחות נסיעה טובה כאשר הכביש לא משובש, אך גם לנדנודי יתר בכביש גלי.

המאזדה מכויילת על הצד הקשה(כמעט גרמני) אך בכל זאת מספקת נוחות נסיעה טובה מאוד( מדבר מניסיון, ברשותי מאזדה כזאת). מה שלי מפריע אישית במאזדה זה הרעש בתא הנוסעים.

בכל זאת מבין 2 המכוניות בשנתונים האלה אני הייתי בוחר אישית ב-6. מבחינת אחזקה היא אמנם תצרוך יותר דלק, אבל מבחינת הביטוח לדעתי המאזדה לא תעלה יותר מההונדה, להיפך, למרות ההבדל בקטגוריות.

• תוכן חדש...