Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7065 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מגיע לי מזל טוב, יום שישי קניתי את האוטו הראשון שלי, 206 XS יפיפיה.

האוטו נקנה עם פנסי Angel Eyes, הבעיה היחידה, הלדים בפנסים שרופים.

שאלתי היא, איזה לדים צריך לשים? לדים של 3V עם נגד או 12V?

והאם לדים כחולים יכולים לעשות בעיות בטסט?

תקלה נוספת,

הבחור שממנו קניתי את האוטו החליף את הרקע בלוח שעונים ומאז לטענתו הלוח שעונים מזייף, כאשר פותחים את הרכב, המחוגים קופצים למעלה ולמטה מספר פעמים ולא תמיד מתאפסים על ה0, יוצא בזאת שכאשר אני מכניס את המפתח לסוויץ ומסובב, השעונים עולים למקום שלהם עם התוספת שנוספה מההתחלה, למשל אם מחוג חום המנוע נעצר על 90 לפני שסובבתי את הסוויץ, לאחר סיבוב הסוויץ, השעון עומד על המחוג האדום.

הנתונים אינם נכונים כי אחרת הייתי מקבל התראות במחשב הדרך.

התקלה קוראת לרוב, לפעמים הלוח נותן קריאות נכונות, השעונים שלהם התקלה הם: מד הדלק, חום מנוע וחום נוזל קירור.

אם מישהו יודע כיצד ניתן לתקן את התקלה אודה לו מאוד.

תודה מראש.

פורסם

1. תתחדש

2. לגבי לוח השעונים- נראה שהבחור שהרכיב את הרקע עשה עבודה חאפרית במיוחד ואיכשו פגע שם בחוטים \ מגעים של לוח השעונים - במקרה הזה אין כמו המלצה על מכון ספידומטרים טוב, למשל המחוון בחולון [איזור התעשיה] - אם תריץ חיפוש תראה המלצה שלי עם הרבה יותר פירוט על העסק - אצלי הם עשו עבודה מעולה.

3. לגבי האיינג'ל אייז - פרק את הלד הנוכחי ובדוק איזה לד זה - והחלף בזהה. בלי קשר, ראוי לזכור שלד לא "נשרף" סתם כך, מדובר בנורות בעלות אורך חיים אינסופי - כך שאם הוא נשרף, כנראה שגם פה נעשתה עבודה חובבנית בהתקנה \ הרכבה \ בחירה של קיט איינג'ל אייז, כך שבכל מקרה - לגדולות ונצורות לא הייתי מצפה מהסט-אפ הנ"ל.

בהצלחה

רון.

נ.ב. אני ממש מתאפק לא לשאול איך קונים אוטו עם כל כך הרבה סימנים של חאפריות, אבל אני מקווה שהדבר התבטא במחיר ששילמת על הרכב.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

המראה של האוטו עולה על כל חאפריות שעשו בו, חוץ מזה אני מתכוון לתקן את כל החאפריות שעשו, למזלי ניכנתי ביידים טובות לעבודה כך שהדברים מתגמדים לעומת היופי של האוטו ואיך שהוא מתנהג על הכביש.

אבל תודה על העזרה.

פורסם

Lethal_Acid, בקשר לשאלתך, כן הקיט של הפנסים חוקי, האוטו עבר טסט לפני שבועיים עם הקיט.

הקיט הוזמן מאי ביי.

פורסם

שלום רב,

את הקיט שברשותך אני לא מכיר אבל לגבי הלדים הוסיף לך קצת מידע.

לד סטנדרטי או בעל עוצמת תאורה גבוהה ULTRA-BRIGHT תמיד צריך לחבר עם נגד טורי מתאים.

לדים מסוג ULTRA-BRIGHT מתח העבודה הטיפוסי שלהם הוא 3.6 וולט עד מכסימום של 4.2 וולט בזרם של 30 מיליאמפר.

קיימים בשוק גם לדים עם נגד טורי כחלק אינטגרלי מהלד ומתח העבודה שלהם נע בין 3.6 וולט ל-12 וולט.

במידה ותצלם את הלד וגם המעגל שמפעיל את הלדים אוכל לעזור לך קצת יותר, כמו כן במידה ותוכל למדוד את המתח הנופל על לד זה מצויין.

איזה כייף לי :)

פורסם

לגבי לוח המחוונים:

הרבה פעמים לאחר החלפת/הוספת קלפים מתקינים את מחטי השעונים קרוב מדי לרקע השעון, ובכך מפריעים לתנועתם הטבעית. התופעה שאתה מתאר נשמעת כך. בכל אופן, עדיף שתיגש למכון ספידומטרים, כמו זה שהפנו אותך אליו.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

חברה, פתחתי עם חברים שלי את הפנסים, הלדים אכן היו שרופים, החלפנו את הלדים לכחולים, כשהפנסים דלוקים לא כל כך רואים את הכחול אבל בפנסי חניה כן רואים.

דבר נוסף שעשיתי, את האזעקה חיברתי לאורות חנייה, ככה כשאני פותח וסוגר את האוטו הלדים נדלקים :lol:

את האטימה של הפנסים עשינו עם סיליקון, הבחור שקניתי ממנו את האוטו פתח את אחד הפנסים וכשהוא ראה שזה לא הולך לו הוא סגר אותו עם דבק חם, טעות!!! היה כל כך קשה לפתוח את הפנס הזה שוב והאטימה שלו לא היתה טובה...

• תוכן חדש...