Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7143 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, היום התחדשתי במכשיר פיוניר 7650.

המכשיר מצויין והכל במצב חדש אך יש רק בעיה שולית אחת, אין רדיו. אני קולט רק תחנה אחת (90fm עם זה משנה) ואת שאר התחנות שומעים רק מין רחש. מה יכולה להיות הבעיה ?

למכירה מגבר פולס אודיו 4 ערוצים ba-2900-הקלק

פורסם

תבדוק אם חיברצ את כבל האנטנה כראוי ואם זו לא הבעיה יש כמו מן "מגבר קליטה" שלפעמים עוזר

מחברים אליו את האנטנה וממנו לאנטנה של הרכב ויוצא ממנו גם מן כבל שמתחבר לסוויץ' ,לפעמים זה עוזר הרבה

Hu - 880 prs

Tw - alesis point 7, 4 inch - amp xetec vector

Mids - morel pulse 6 mid bass - amp xetec xircuit

Sub - phase sx 220 - amp hifonics titan mono

פורסם

באיזה רכב מדובר ? אם זה רכב ישן אז אולי האנטנה של האוטו כבר לא ממש מחברת כראוי אך אם לא הייתי אומר שתנסה מה שכבר הזכרתי , אולי אתה מחבר טוב את האנטנה כשהמכשיר בחוץ ואז כשאתה מכניס את המכשיר למקומו האנטנה מתנתקת ולכן תנסה את המכשיר כשהוא נמצא בחוץ ואתה רואה שפיזית האנטנה מחוברת כמו שצריך, במידה והבעיה נמשכת וכל מה שהזכרתי תקין אז אולי המכשיר לא בסדר ,

מקווה שעזרתי

Hu - 880 prs

Tw - alesis point 7, 4 inch - amp xetec vector

Mids - morel pulse 6 mid bass - amp xetec xircuit

Sub - phase sx 220 - amp hifonics titan mono

פורסם

יכול להיות שיש לך פונקציה כמו בקלריון (בקלריו שמה ISR) אילו תחנות מועדפות אשר בלחיצה אחת אתה עובר אליהן . יכול להיות שאתה במצב הזה .

תקרא את החוברת ותראה אם יש כזה דבר.

האם כשאתה לוחת להעביר לתחנות אחרות הוא עובר FM1 , FM2 וכו..?

פורסם

eden_sti,

המשדרים של רדיו אמצע הדרך 90FM נמצאים בנתניה. האם אתה במקרה מאזור נתניה?

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

כן שלו, אני מאזור נתניה. זה משנה?

ואת האמת שעוד לא הספקתי להכיר את כל הפונקציות במכשיר הזה, רק היום קניתי אותו, ואני לא יודע ממש איך לעבור מFM1 לFM2 , אני אנסה מחר לשחק עם הפונקציות ולראות.

למכירה מגבר פולס אודיו 4 ערוצים ba-2900-הקלק

פורסם

eden_sti,

סביר להניח שהבעיה היא או באנטנה ו/או במגבר אנטנה אם קיים כזה ברכב. כפי שכתבתי כבר קודם המשדרים של רדיו אמצע הדרך 90FM נמצאים בנתניה וגם אתה מאזור נתניה. ברור שאם יש בעיה כלשהיא באנטנה ו/או במגבר אנטנה, אתה תקלוט רק את התחנה שמשדרת הכי חזק באזור.

כמו כן תבדוק שהמכשיר נמצא במצב DX ולא במצב LOCAL. כמובן שישנה גם אפשרות שהטיונר אינו תקין.

שלו.

פורסם

תקרא את ספר ההפעלה של המכשיר, זה מוסבר שם.

שלו.

פורסם

eden_sti,

במצב DX הטיונר מכוון לרגישות קליטה מקסימלית, על מנת שיוכל לקלוט גם תחנות רדיו רחוקות ו/או חלשות.

במצב LOCAL (מצב מקומי) הרגישות קליטה של הטיונר מכוונת למצב מינימלי. במצב LOCAL, הטיונר יקלוט רק תחנות שמשדרות קרוב ו/או תחנות שמשדרות חזק.

שלו.

• תוכן חדש...