Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7138 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 89
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ג'.

אני מאושר בשבילך!

הגשמת חלום של כולנו.

יש מצב לראש בראש עם הקליאו?

:-D

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

ג'ורג' המון מזל-טוב!!.

נהניתי לקרוא את מה שרשמת...

וכמו שרשמת-לפעמים חלומות מתגשמים,אני מקווה שיבוא יום ו בע"ה אני אגשים את החלום שלי.:-)

אגב,ד"ש מאבי קדוש{מפז}.

עידן

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

כל הכבוד על ההתמדה וההשקעה. תתחדש!

האוטו נראה מדהים.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

קצת על הרכב, מבחינת ההתנהגות, המנוע החזק של הפורש ממוקם על החלק האחורי של הרכב, מה שאומר חלוקת משקל שאינה אופטימאלית בלשון המעטה,בסיס הגלגלים השתנה במהלך חייו של הדגם בנסיון למצוא את המרחק והאיזון האופטימאלים, למניעת בעייה זו וההפתעות שהיא טומנת לנהג הלא מנוסה. השילוב של מנוע חזק בהנעה אחורית ומסלול רטוב קטלני ולא מעט נהגים סיימו את הקריירה שלהם או את חייה של המכונית בצורה כזו. הפתרון המעולה לבעייה נימצא רק כמה עשרות שנים מאוחר יותר בדמות תת שילדה נעה, עליה ממוקם המנוע וגלגלים אחורים אקטיביים. לאמרקאים זה לא שינה הרבה - תאוצות בקו ישר, נסיעה מהירה באוטוסדראדות, והרבה פוזה, עניינו את האמרקאי העשיר שיכל להרשות לעצמו רכב "זר" והתנהגות הפורש גם בשנתונים אלה עלתה כמה מונים על האמרקאיות המקבילות. ההגוי המדויק והאמינות המופלאה קנו לה מערצים רבים, אולם גולת הכותרת של הרכב הזה הוא המנוע המופלא שאין רבים כמותו לשעשוע. הגרעין הקשה של חובבי הפורש עדיין רואים בה בשנותיה הראשונות את הדבר האמיתי. נהגתי בחיי שלוש פעמים על הדגם האמור, רק בפעמיים מתוכם יכולתי גם לתת דרור לשיגעונותי, כל נסיעה כזו זכורה לי עד היום והרכב הנ"ל ממוקם גבוה בסולם המועדפים שלי, אבל....אני עדיין מחפש טנדר רום, לתרומה...רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
נהגתי בחיי שלוש פעמים על הדגם האמור, רק בפעמיים מתוכם יכולתי גם לתת דרור לשיגעונותי, כל נסיעה כזו זכורה לי עד היום והרכב הנ"ל ממוקם גבוה בסולם המועדפים שלי...-רן

עכשיו אני מבין למה אתה שומר אמונים למנוע הבוקסר..

משה.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

עכשיו אתה רק צריך את המדבקה של "לפעמים חלומות מתגשמים"...

מזל טוב, אני זוכר ששלחת לי באי מייל את התמונות, היא נראית פנינה אמיתית.

אז סחתיין.

בברכה, מר תעלול.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

תתיישן!!

כמו שכבר כתבתי לך, עכשיו רק חסרה המדבקה של "לפעמים חלומות מתגשמים"... :-D

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

ממש יפיפייה! רכב מגניב, גו'רג תתחדש ותהנה מהפורש . מקווה לראותה במהרה במפגשים גם אצל האחיות שלה החיפושיות.

רכבים בבעלותי:

רק אספנות וכמה שיותר...

• תוכן חדש...