Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

GPS

נחמן
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7127 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עומד לרכוש אז בדקתי הן מפרטים והן אצל חברים מה יש להם וכו'

האופציה העיקרית שאני יכול להמליץ הינה ASUS 636

כמובן בחישובי עלות/תועלת מתוך דרישה שיהיה גם מחשב כף יד טוב ועלות של עד 2,500 ש"ח.

בהצלחה

פורסם

מהיכן קונים את התוכנה? ומה טווח המחירים שלה?

אפשר למצוא אותה באימיול?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

פתאם אני מצדיק את המחיר של המפות מנייר שעולות כ200 שקל...

2500 שקל בשביל שמישהי תגיד לי "ימינההההההההההההההה" "אתה נוסע נגד התנועה (מירס)" "אוי התנגשת"

לא קצת הזוי?

פורסם

לא מעודד פיראטיות בשום דרך או צורה, אבל התקנת תוכנת ניווט פיראטית ע"ג WIN MOBILE 2005 מאוד מסובכת ודורשת ידע טוב בפריצת תוכנה (או שימוש נכון בקראקים) לעומת זאת ב2003 אין בעיה שכזאת ,דווקא מאוד קל לעשות זאת.

היתרונות של ה05 על ה03 הינם בעיקר ניצול חכם יותר של המעבד, והזכרון לא נמחק בכל פעם שנגמרת הסוללה.

על כן אני ממליץ בחום על ה05 בעיקר עם השימוש במכשיר הינו גם כמחשב כף יד לכל דבר, במידה והשימוש הינו לGPS בלבד, אז לך על ה03, או על מכשירי ניווט "טהורים" כדוגמת ה MIO 310,510,710 הדגמיפ האלה כבר באים בתוך האריזה עם תוכנת ניווט מקורית שניתן להעבירה בעתיד גם למכשירים אחרים (זה בא על כרטיס SD, ה710 מגיג גם עם מפות אירופה.

מקווה שעזרתי ערן.

בנוגע למכשירים המפעילים תוכנות 03 ו05 ניתן ליצור איתי קשר בה.פ. ואני אשמח לעזור

גילוי נאות אני עבדתי בבאג, ועכשיו עברתי למתחרים -אופיס דיפו.

בעולם-"זאת זכות לתת שרות"

בארץ- "אתה חייב לתת לי שרות! אני קניתי את הכיסא שאתה יושב עליו!":evil:

• תוכן חדש...