Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7154 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הבעלים החליט למכור את הרכב לפירוק?

:lol:

חזק, אכן , הוא ציין שהבעיה שלו נפתרה, ולאו דווקא של האוטו.

אני מקווה שהבעיה של האוטו נפתרה, כך בעצם נפתרת גם הבעיה שלו, וגם פרנסה.

ממתין לעדכונו.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
הבעלים החליט למכור את הרכב לפירוק?

:lol:

אתה מוזמן להתקשר לבן שלי (ברצינות)ולקבוע מועד לרחף על הגלים.את הטל' תקבל בה"פ.

ביום חמישי הבן שלי יחד עם הבעלים, פירסמו את האוטו למכירה ביד 2,בשבת הגיע בחור מהוד השרון,טען שיום קודם גנבו את מכוניתו, והוא חייב אוטו מהר.סיפרתי לו על המחלות של האוטו, ואף הוספתי שהאוטו על הפנים, המחיר שהציע לא נראה לי ולבעל האוטו.הבחור עשה סיבוב,התעקש שפך מזומן וקנה את האוטו.

דני,במקרה הזה לא קופחתי מבחינת הפרנסה.

בברכה דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם
ובסוף נשארנו סקרנים לדעת מה היה מקור התקלה.

בברכה - רפי לין :idea:

עידכון לחברים, ובעיקר לידידי רפי לין.

היום הופיע הקונה עם האוטו כדי להעביר בעלות,לאחר שבשבת שילם ולקח אותו ללא העברה.

זאת בניגוד לעצה שנתתי למוכר, לא למסור את האוטו ללא העברת בעלות.

ההעברה עברה ללא בעיות.הקונה סיפר לי שבשבת נסע ישר לטירה, לתקן את הקיטוע.עבדו על האוטו 3 שעות ,לא עלו על התקלה,ולא גבו ממנו כסף.ביום ראשון אמור היה הקונה לבוא ולהעביר את הבעלות,הוא צילצל ואמר שהאוטו במוסך מורשה "איטליינו" בבני ברק שם יחובר למחשב כדי למצוא את תקלת הקיטוע.גבו ממנו 180 ש"ח ואמרו לו שיש בעיה ביחס של האוויר והדלק.(את זה ידעתי גם בלי בדיקת מחשב.)

סירבו (ולדעתי בצדק)לתת לו הצעת מחיר לתיקון.אמרו שהוא צריך לקבוע תור,והתיקון עלול לקחת מס' ימים.

avivz, אל יעצב לבבך.הבחור קנה את האוטו בשליש מחירון(השכרה לשעבר),המוכר התייאש לאחר שניסה לתקן את התקלה במוסך מורשה פיאט ,במוסך כללי,ואצל שלמה קרבורטור כולם נגסו את חלקם,והאוטו המשיך לקטע..לטענתו אף אחד מהם לא ביצע בדיקת לחץ דלק ובדיקת ווקום מלבדי.

בברכה דוד.

• ספונסר פורום
פורסם

מישהו מבין כל המוסכים ו\או אתה ביצע בדיקת קומפרסיה ולחץ הפוך?

בדיקת תזמון שסתומים?

שכן נראה כאילו תת הלחץ בסעפת היניקה נמוך,ועדיין לא נמצאו דליפות וואקום.

אורן

פורסם
מישהו מבין כל המוסכים ו\או אתה ביצע בדיקת קומפרסיה ולחץ הפוך?

בדיקת תזמון שסתומים?

שכן נראה כאילו תת הלחץ בסעפת היניקה נמוך,ועדיין לא נמצאו דליפות וואקום.

אורן

אורן,אני לא הספקתי לבדוק קומפרסיה ולחץ הפוך, ולא תזמון שסתומים.האוטו נמכר לפני שגמרתי את הבדיקות.מוסך אחד חיבר למחשב והחליף חיישן חמצן,השני את יחידת המצערת,וזה מהקרבורטורים החליף את כל יחידת משאבת הדלק כולל המצוף.אגב למה לא ענית לי על הה"הפ בקשר למנוע הסוברו שביקשת ?.

אביב, רעיון לא רע,בעוד שבוע אצלצל לקונה, אשאל אותו מה נגמר, ואשכנע אותו להרשם לפורום ולכתוב

לנו מה נגמר.

בברכה דוד.

• תוכן חדש...