Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7154 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ישנה דליפת ואקום ,בדוק בוסטר,תושבת בית המצערת,האם המחוג יציב או רועד או שט?

בדוק וסת לחץ דלק(תפקיד הווסת הוא העלאת הלחץ בהתאם לעומס המנוע) עי חיבור שעון לחץ ומאריך לתא הנוסעים וצא לסיבוב

יגאל

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בדוק וסת לחץ דלק(תפקיד הווסת הוא העלאת הלחץ בהתאם לעומס המנוע)

יגאל

לא מדוייק תפקיד וסת לחץ הדלק לייצב את לחץ הדלק, בין קו הספקת הדלק לבין צינור חלוקת הדלק.

מיקום וסת לחץ הדלק הנו בסוף צינור חלוקת הדלק. במידה ולחץ הדלק גבוה, תפקיד וסת הלחץ לפתוח מעבר לצינור העודפים, ולהחזיר את הדלק העודף למיכל.אין זה מתפקידו להעלות הלחץ בהתאם לעומס המנוע.תוספת הדלק למנוע בזמן תאוצה מבוצעת ע"י הארכת זמן פתיחת המזרק.

בברכה דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

דוד צודק שבמע' הזרקת הדלק החד נקודתית בפונטו שהוא מתייחס אליו, תפקיד וסת הדלק הנו לשמור על לחץ דלק קבוע אל המזרק החד הנקודתי.

יגאל צודק שבמע' הזרקת דלק רב נקודתית, תפקיד וסת לחץ הדלק, שמקבל ואקום מהמנוע, הנו לשמור על הפרש לחצים קבוע בין קו הזרקת הדלק לבין הואקום שנוצר במנוע.

בברכה - רפי לין :idea:

פורסם

אולי כדאי לוותר ולטפל במוסך יבואר/מורשה שמכיר ויודע.

מה לגבי הטרטור של בעל הרכב עצמו ?

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם
אולי כדאי לוותר ולטפל במוסך יבואר/מורשה שמכיר ויודע.

מה לגבי הטרטור של בעל הרכב עצמו ?

דוד אמר:

"למרות שהוא לא ממהר, ונותן לי יד חופשית.(הוא קנה אוטו אחר. לכן הזמן לא משחק תפקיד.ממילא

לאחר התיקון האוטו יוצא למכירה.)

בברכה דוד."

הכונו לביאת המשיח!

פורסם

דוד, סמן את הTPS אל מול הבודי של היחידה, שחרר 4 ברגים מעט, סובב את הTPS כחצי מילימטר עם כיוון השעון. לפני שאתה פותח את הברגים וודא שאתה יכול להחזיר בדיוק, אבל בדיוק לאותה הנקודה.

במצב זה היה מאוד עוזר מכשיר 4 גזים.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

דני, אני חושב שאתה מתבלבל עם בית מצערת של BOSCH , כמה שידוע לי לפונטו יש מערכת הזרקה של MARELLI. שם יש TPS ללא אפשרות לכוון.

פורסם

אכן, אפשר למחוק את תגובתי האחרונה?

תודה על ההערה!

בכל אופן, לאחר שדניאל העיר את תשומת ליבי, במערכת הנל, אני בעד חיבור סקנר ככל שניתן ו/או סקירה עם סקופ מעבדה.

בכל אופן, בצע ריסט למחשב ובדוק שנית.

דני

עוסק בנדל"ן.

פורסם

לדוד

סלח לי שאני מתעלק ,אך האם בדקת את מערכת ההצתה כפי שכתבתי לך בשירשור הקודם?

כויל ,חיישן נ.מ.ע מרחק החיישן מזר גלגל השיניים (אולי הוחלף),מחשב חליפי,נעלי כבל מצבר האם מתחממים?

יגאל

פורסם

יגאל אינך מתעלק, מהתגובות שלך מיד ראיתי שאתה מבין עניין,אחרת לא הייתי מבצע את ההצעות שלך.

לא בדקתי את מערכת ההצתה בכללותה,מהסיבה ש"תופעת הסמרטוט"תקעה את המשך מחשבותי היא לא מתקבלת על דעתי ויש סתירה בינה לבין הלחץ דלק הגבוה,וצבע הפלג.בדקתי רק את מרחק חיישן נ.מ.ע.מגלגל השיניים,נמצא תקין לפי התוכנה שיש לי. היום עשיתי נסיון בדייהו לאנוס שבא אלי מודל

2000 פירקתי את פילטר האוויר, הנעתי וסתמתי את האוויר למנוע עם סמרטוט,המנוע מיד נכבה.

האמת שגם המחשב הוחלף בפונטו ע"י מוסך "מנחם",והתקלה לא נעלמה.

הערה ל-BigMak,זה שמשתפים את חברי הפורום באיתור תקלה,לא מצביע על חוסר ידע או נסיון.

נעלי כבל המצבר לא מתחממים.

בברכה דוד.

פורסם

נראה לי שבמקרה הזה כדאי ללכת בהתאם להמלצה של דני- לתקן את מה שלא תקין בוודאות שהרי מדובר בבעיה פתולוגית ומכאן להמשיך.

פורסם

אני כמעט בטוח שיש משיכת אויר מסעפת היניקה(10 אינטש כספית בשעון הואקום) נסה לבטל את צינור הבוסטר והשתמש בעצתו של דני בזהירות רסס ספריי קרבורטורים על חיבור הסעפת לראש המנוע ,נסה לנענע את בית המצערת האם הטורים מתייצבים

האם בדקת את ממסר משאבת הדלק (רגלי הממסר שרופות ריח שרוף)?האם בדקת מתח בתקע המשאבה

על המצוף?

יגאל

פורסם

לא בדקתי את ממסר משאבת הדלק מהסיבה,הדלקתי את הסוויצ' עשרות פעמים,ובכל פעם המשאבה עבדה

את ה-שתי שניות שלה,וגם ההנעה מצויינת ולחץ הדלק גבוה אבל יציב.

כבר אתמול ניסיתי לבטל את צינור הבוסטר וריססתי ספריי קרבורטורים על חיבור הסעפת לראש המנוע ,חיזקתי את הברגים של בית המצערת והסעפת,ללא תוצאה.

נראה לי שאנחנו לא נוגעים בחלק הבעייתי,משום מה עולה לי בראש לבדוק את הרילה מודול אליו מתחבר

קונקטור עם 13 חוטים.

בברכה דוד.

פורסם

עידכון,חברים יקרים !

הבעיה שלי נפתרה,מי שידע לנחש איך,יקבל סיבוב בין חצי שעה על האופנוע ים של הבן שלי, בחוף פלמחים.לאופנוע יש שלושה מושבים,אפשר להסיע (או להטביע)גם את החברה או האישה.

בברכה דוד.

פורסם

,אפשר להסיע (או להטביע)גם את החברה או האישה.

בברכה דוד.

:-P :-P :multi: :multi: ;) ;) חזק מאוד--

אז עכשיו זה חידונים?... לא יפה..

יאלה, בראש שלך... לחץ דלק / מפל מתח חשמלי

יש 50 אפשרויות לפחות, לא פייר חידונים..

בכל אופן, העיקר שהסתדר!!!:mm_yeah:

וניחוש לך דוד: לחץ דלק ראוי// חיבור סקנר ו/או מכשיר 4 גזים במקביל , והבנת הנתונים, היה מקצר את הזמן של איתור התקלה????

דני

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...